Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ORANGE DAYS 2017: Περιμένοντας μοτοσυκλετιστές από όλη την επικράτεια να οδηγήσουν μοτοσυκλέτες ΚΤΜ

ORANGE DAYS 2017:  Περιμένοντας μοτοσυκλετιστές από όλη την επικράτεια να οδηγήσουν μοτοσυκλέτες ΚΤΜ
Από τις 8 Απριλίου και για δύο ολόκληρους μήνες, τα πιο πρόσφατα μοντέλα μοτοσυκλετών που μπορείτε να βρείτε στην ΚΤΜ S.E.E. θα ξεκινήσουν ένα μοναδικό ταξίδι σε περισσότερα από 10 σημεία της Ελλάδας, περιμένοντας μοτοσυκλετιστές από όλη την επικράτεια να τα οδηγήσουν.


Προερχόμενες από τις οικογένειες ADVENTURE, DUKE και RC, SUPERMOTO και PULSAR οι μοτοσυκλέτες προς δοκιμή θα δώσουν σε κάθε αναβάτη την ευκαιρία να ζήσει μια αξέχαστη Ready to Race εμπειρία με τη μοτοσυκλέτα των ονείρων του. Είτε αναζητάς την περιπέτεια σε μακρινούς προορισμούς, είτε τις κορυφαίες επιδόσεις στο δρόμο, μια από τις μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS θα σε περιμένει για μια αξέχαστη βόλτα μαζί της.

Η αρχή στο συναρπαστικό ταξίδι των ORANGE DAYS για το 2017 θα δοθεί στις 8-9 Απριλίου με μια διπλή εκδήλωση στο πανέμορφο νησί της Ρόδου. Εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του νέου KTM Store “Racing Design” (τηλ: 22410/92100) φέρνει τα ORANGE DAYS της ΚΤΜ για πρώτη φορά στο νησί των Ιπποτών.

Αμέσως μετά το πέρασμα του στόλου των μοτοσυκλετών της ΚΤΜ από τη Ρόδο, τα ORANGE DAYS δίνουν ραντεβού με τους μοτοσυκλετιστές της πρωτεύουσας κάνοντας στάση στα κεντρικά της "Delta Motorcycles" στο Γκάζι - Αθήνα (τηλ: 210/9248996). Η δεύτερη κατά σειρά στάση των ORANGE DAYS 2017 θα γίνει την Τετάρτη 12 Απριλίου.

Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες στις δύο πρώτες στάσεις των ORANGE DAYS και για τις οποίες μπορείτε να κάνετε από τώρα κρατήσεις είναι οι εξής:

ΚΤΜ

DUKE 200
DUKE 390
RC 390
DUKE 690
FREERIDE E (electric)
1090 ADVENTURE
1290 SUPER ADVENTURE T
1290 SUPER ADVENTURE S
1290 SUPER DUKE R
1290 SUPER DUKE GT

HUSQVARNA

701 SUPERMOTO

BAJAJ

PULSAR NS 200

Πριν ένα χρόνο, 760 αναβάτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν 12 από τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ στα ORANGE DAYS του 2016. Για φέτος ο πήχης έχει ανέβει ακόμα ψηλότερα και στόχος είναι περισσότεροι από 1.000 φίλοι της ΚΤΜ να πάρουν μέρος στις “πορτοκαλί μέρες” του 2017.

Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να προσθέσουν νέους προορισμούς καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας. Από νότο μέχρι βορρά και από ανατολή μέχρι δύση, το πορτοκαλί κομβόι θα ταξιδέψει σε περισσότερες από 10 πόλεις για να δώσει σε όσο το δυνατό περισσότερους αναβάτες τη χαρά της οδήγησης των "READY TO RACE" μοτοσυκλετών.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East στο Facebook για την ανανεωμένη λίστα με τα διαθέσιμα προς δοκιμή μοντέλα αλλά και όλες τις τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ.: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα Orange Days είναι η κατοχή διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού (κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό σας συνεργάτη KTM]