Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Στον “αέρα” το ανανεωμένο website www.yokohama.gr των ελαστικών YOKOHAMA

Στον “αέρα” το ανανεωμένο website www.yokohama.gr των ελαστικών YOKOHAMA 

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε, εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών YOKOHAMA στην Ελλάδα επί 60 συναπτά έτη (από το 1957), ανανέωσε πλήρως το www.yokohama.gr, το website των ελαστικών της φίρμας, που χαρακτηρίζεται από δυναμικό εικαστικό και πλούσιο περιεχόμενο.


Με σύγχρονη, δυναμική εμφάνιση, καθώς και με φιλικές στο χρήστη λειτουργίες, το site της YOKOHAMA προσφέρει άρτια ενημέρωση στους επισκέπτες του σχετικά με θέματα που αφορούν τα ελαστικά της φίρμας, χρηστικές πληροφορίες για τεχνικά θέματα, όπως και πληροφορίες σήμανσης των ελαστικών. Αξιοσημείωτο είναι πως ο επισκέπτης του site μπορεί, με απλά και κατανοητά βήματα, να επιλέξει τα ελαστικά YOKOHAMA που ταιριάζουν τόσο στο όχημά του, όσο και στον τρόπο οδήγησής του. Παράλληλα το νέο site θα αναβαθμίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς, ούτως ώστε ο επισκέπτης να είναι πάντα ενημερωμένος για τα νέα της YOKOHAMA, σε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται πλήρως στην σύγχρονη αισθητική του διαδικτύου.

Σχεδιασμένη με το κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.