Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Σημαντική αύξηση πωλήσεων 117% για την Skoda στην ελληνική αγορά

Αύξηση πωλήσεων 117% για την Skoda στην ελληνική αγορά
Η Skoda σημείωσε στο 1ο τετράμηνο μία αύξηση πωλήσεων 117%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε πωλήσεις 1.088 αυτοκινήτων, έναντι 502 στην αντίστοιχη περίοδο του 2016.


Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των αποτελεσμάτων αυτών έπαιξε η ανταγωνιστικότητα και η ελκυστικότητα των μοντέλων της τσέχικης φίρμας, τα οποία ανανεώνονται σχεδιαστικά και εξοπλίζονται συνεχώς με νέες τεχνολογίες και συστήματα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και υποστήριξης του οδηγού, προσφέροντας έξυπνες και καινοτόμες λύσεις, διευρύνοντας έτσι το ποσοστό κάλυψης των αναγκών του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού.

Το Octavia ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα εντυπωσιακά νούμερα πωλήσεων το οποίο με πωλήσεις 399 αυτοκινήτων κατέλαβε την 1η θέση στα μεσαία sedan. Το νέο Fabia κατέγραψε 273 πωλήσεις και κατέλαβε την 2η θέση, ακολουθούμενο από το Rapid με 109 συνολικές πωλήσεις. Εντυπωσιακή πορεία κατέγραψε και το νέο Superb, το οποίο με 55 πωλήσεις κατέλαβε την 1η θέση στα μεγάλα sedan (άνω των 4.8μ), μόλις 6 μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή του στην Ελλάδα.