Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Παίζω και μαθαίνω σε 2 τροχούς στον Δημοτικό χώρο άθλησης στο Άλσος Βεΐκου

Παίζω και μαθαίνω σε 2 τροχούς στον Δημοτικό χώρο άθλησης στο Άλσος Βεΐκου
Την Κυριακή 11 Ιουνίου, ο Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών (Ομίλου Δίκυκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού), αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει στον Δημοτικό χώρο άθλησης στο Άλσος Βεΐκου αθλοπαιδιές, για δεύτερη φορά μετά την πρώτη επίσημη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τον Φεβρουάριο του 2016 για μικρούς οδηγούς, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ν. Ιωνίας. Οι ηλικίες των μικρών οδηγών που μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι από 5 έως 11 ετών.


Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να μεταδώσει στα νέα παιδιά αλλά και στους γονείς το αθλητικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα, την οδική συμπεριφορά αλλά και τη σωστή οδήγηση με τη μορφή παιχνιδιού, κάτι το οποίο έχουμε καταφέρει περίφημα λόγω της πολυετούς ενασχόλησης του Ομίλου, αν κρίνουμε από την επισκεψιμότητα των παιδιών με τις οικογένειές τους καθώς επίσης και τα χαμόγελα με τα οποία φεύγουν μικροί και μεγάλοι από τον προσεγμένο και πάντα καθαρό «χώρο εκπαίδευσης μικρών οδηγών».

Τα αγωνίσματα θα περιλαμβάνουν εσάκια μέσα από κορύνες, ισορροπία σε μαδέρι, τσουβαλοδρομία, σκυταλοδρομία κ.λ.π., για τις πολυπρόσωπες χρωματιστές ομάδες στις οποίες θα χωριστούν τα παιδιά.

Ο Όμιλός μας προσκαλεί όλους τους μικρούς οδηγούς με τις μοτοσικλέτες τους και φυσικά με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή.

Είσοδος και συμμετοχή δωρεάν.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας Ομίλου: 6977347611
Ώρα προσέλευσης: 10:00 π.μ.