Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Πρώτη εμφάνιση για τη νέα γκάμα ελαστικών “Enduro” της Michelin στο Ιταλικό Grand Prix 2017

Πρώτη εμφάνιση για τη νέα γκάμα ελαστικών “Enduro” της Michelin στο Ιταλικό Grand Prix 2017
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro 2017 στην Ιταλία, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 28 Μαΐου, τα νέα ελαστικά Enduro της Michelin έκαναν το αγωνιστικό ντεμπούτο τους στις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.


Αναπτύχθηκαν για αγωνιστική χρήση σε συνεργασία με τους αναβάτες Mathias BELLINO, Julien GAUTHIER και Emmanuel ALBEPART, στοχεύουν στους λάτρεις του Enduro γενικότερα και διατίθενται σε δύο επιλογές: Medium και Hard.

Enduro

Η μορφή του μπλοκ πέλματος, το σκάλισμα, η κατασκευή του και οι διαθέσιμες γόμες αποδεικνύουν ότι η νέα γκάμα ελαστικών Michelin Enduro φέρνει ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω την καινούρια γκάμα ελαστικών Enduro, για την οποία ανυπομονούν όλοι οι επαγγελματίες αναβάτες και οι λάτρεις του Enduro,» λέει ο Piero TARAMASSO, υπεύθυνος της Michelin Motorsport για τα προγράμματα των μοτοσυκλετών. «Επί 4 χρόνια, οι μηχανικοί μας εργάστηκαν πολύ σκληρά στις γόμες και στην κατασκευή αυτών των ελαστικών, τα οποία χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες που αναπτύχθηκαν από τη Michelin. Το αποτέλεσμα είναι φανταστική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο έδαφος, και επιπλέον εξαιρετική διάρκεια ζωής. Το όφελος για τις ομάδες που συνεργαζόμαστε είναι οι εξαιρετικές επιδόσεις στα διαφορετικά πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται, ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ οι λάτρεις του Enduro θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάζουν περισσότερο χάρη στην ενισχυμένη ασφάλεια των καινούριων ελαστικών».

Η Michelin έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην απλοποίηση της νέας γκάμας, προσφέροντας μόνο δύο επιλογές για μπροστινά ελαστικά και μία επιλογή για τα πίσω:Pascal RAUCHENECKER (Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing): «Το νέο πίσω ελαστικό της Michelin με τη μεσαία γόμα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά, ειδικά σε ολισθηρό και πετρώδες έδαφος, όπου σου προσφέρει περισσότερη πρόσφυση και έλξη. Μπορείς να πατάς το γκάζι πιο γρήγορα, διότι το ελαστικό σου δίνει τη σταθερότητα και την ανταπόκριση που χρειάζεσαι για να πας εκεί που θέλεις».

Antti HELLSTEN (Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing): «Το νέο ελαστικό Enduro Medium της Michelin σου δίνει μεγάλη άνεση και ευελιξία, την οποία βοηθά η απορρόφηση των κραδασμών στο πίσω. Επομένως, στο Grand Prix της Ιταλίας, οι δοκιμές ήταν ακόμα καλύτερες με το αυτό το νέο ελαστικό».

Περισσότερες φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://mediaevent.michelin.com/PRESS/02_PNEUS-TYRES/2ROUES-2WHEELS/NOUVELLE%20GAMME%20ENDURO%20MOTO/

Αποτελέσματα Enduro World Championship: http://www.endurogp.org/en/results/all