Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Μαδρίτη: Άλλος ένας προορισμός προστέθηκε στην περιοδεία της ειδικής έκδοσης Fiat 500-60th στις πλατείες της Ευρώπης

Fiat 500-60th Madrid
Μαδρίτη: Άλλος ένας προορισμός προστέθηκε στην περιοδεία της ειδικής έκδοσης Fiat 500-60th στις πλατείες της Ευρώπης 

Θερμή υποδοχή για το Fiat 500 στη Μαδρίτη: Άλλος ένας προορισμός προστέθηκε στην περιοδεία της ειδικής έκδοσης Fiat 500-60th στις πλατείες της Ευρώπης

Άλλος ένας προορισμός προστέθηκε στην περιοδεία της ειδικής έκδοσης Fiat 500-60th στις πλατείες της Ευρώπης στο πλαίσιο των εορτασμών για την 60η επέτειο του θρυλικού μοντέλου. Μετά την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία ήρθε η σειρά της Ισπανίας. Ένα σκηνικό που θύμιζε τη δεκαετία του '60 στήθηκε στο Calle Jorge Juan, μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές στη Μαδρίτη, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη και θαυμασμό στους περαστικούς.

Το κεντρικό «πρόσωπο» ήταν αναμφίβολα η ειδική έκδοση Fiat 500-60th, με την οποία και φωτογραφήθηκαν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Δίπλα της ένα ιστορικό 500, καθώς και η ειδική έκδοση 124 Spider America. Τα στιγμιότυπα από μια ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση του 500 Forever Young Tour αποτυπώθηκαν από τη Fiat σε ειδικό video.

Η Μαδρίτη ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Fiat 500 στην Ευρώπη, ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τις 4 Ιουλίου, την ημέρα γενεθλίων του Fiat 500, έχει ξεκινήσει. Τη σημαντική αυτή ημέρα, το πάντα νέο 500 θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από ειδικές ενέργειες και λαμπρές εκδηλώσεις, εξαιρετικά αφιερωμένες στην ιστορία του εμβληματικού μοντέλου.