Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

H Vespa βάζει χρώμα στη ζωή με τη γκάμα του 2017

H Vespa βάζει χρώμα στη ζωή με τη γκάμα του 2017
Μία νέα πρόταση που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη νέα Vespa αναφέρει ότι με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, παρέχεται δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 490 ευρώ.


Η προσφορά ισχύει έως 30/6/2017 και το μόνο που χρειάζεται είναι οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν ένα σημείο πώλησης Vespa ώστε να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

Μια μικρή πρόκληση αποτελεί η επιλογή του μοντέλου που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του αγοραστή. Ανάμεσα στην κομψή και μοντέρνα Primavera και την τολμηρή Sprint με την έντονη προσωπικότητα, ποια να διαλέξεις; Ή μία από τις εκδόσεις της GTS, της πιο ισχυρής και τεχνολογικά προηγμένης Vespa θα ήταν προτιμότερη;

Όποια κι αν είναι η επιλογή, το όφελος από τα πλεονεκτήματα της προσφοράς και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, ισχύουν, όπως και η δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια, στα τέσσερα συνολικά.

Δείτε στο video πόσο χρώμα και ζωή μεταφέρει η Vespa που παρά τα 70 χρόνια ιστορίας που μετρά, παραμένει νεανική όσο ήταν πάντα...

Πηγή: Newsbeast.gr