Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο #Nissan #LEAF, θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χάρη στο ProPILOT, που θα του επιτρέπει την αυτόνομη λειτουργία του σε μια λωρίδα ενός αυτοκινητόδρομου


Το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο #Nissan #LEAF, θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χάρη στο ProPILOT, που θα του επιτρέπει την αυτόνομη λειτουργία του σε μια λωρίδα ενός αυτοκινητόδρομου. Η τεχνολογία αυτή που λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού, θα ελέγχει το τιμόνι, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα, σε μια λωρίδα κυκλοφορίας στην εθνική οδό, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που οδηγούμε τόσο σε συνθήκες βεβαρημένης κυκλοφορίας όσο και κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών.


Τα επόμενα χρόνια, η τεχνολογία ProPILOT της Nissan θα προσφέρει αυξανόμενα επίπεδα αυτονομίας, με το σύστημα τελικά να μπορεί να “περιηγηθεί” ακόμα και στις διασταυρώσεις των πόλεων. Με απώτερο σκοπό να καταστεί η οδήγηση ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη, η ανάπτυξη της τεχνολογίας ProPILOT αποτελεί μέρος του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της Nissan για τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα θα οδηγούνται, κινούνται αλλά και θα ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Ο Gareth Dunsmore, Διευθυντής Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων της Nissan Europe, δήλωσε: "To νέο Nissan LEAF, θα αποτελέσει την απόλυτη ενσάρκωση του Nissan Intelligent Mobility, όντας το πιο εξελιγμένο και προσιτό αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα (EV) στην αγορά σήμερα. Με την προσθήκη της πρωτοποριακής τεχνολογίας ProPILOT στο νέο Nissan LEAF, θα αναδειχτούν τα ανεκτίμητα οφέλη των EVs, διαμορφώνοντας ένα αστικό περιβάλλον με λιγότερη συμφόρηση και καθαρότερες πόλεις για τις επόμενες γενιές”.

Το νέο Nissan LEAF με το ProPILOT, έρχεται σύντομα. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και σχετικές ενημερώσεις, ακολουθήστε τo #ElectrifytheWorld.

Μια πρώτη “γεύση” από το ηλεκτροκίνητο μέλλον που μας επιφυλάσσει η Nissan μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω βίντεο: