Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ORANGE DAYS 2017


ORANGE DAYS 2017
ORANGE DAYS 2017, 12Η ΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΑ: ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερους από 700 μοτοσυκλετιστές σε δώδεκα διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, τα ORANGE DAYS 2017 ολοκληρώνουν με επιτυχία το πέρασμά τους από την Πάτρα και κατευθύνονται ξανά στην Αθήνα

Με την 12η φετινή στάση της φετινής διοργάνωσης να λαμβάνει χώρα στα κεντρικά της KTM Σαρέλλας Δημήτρης στην Πάτρα, δεκάδες λάτρεις της μοτοσυκλέτας από την Πελοπόννησο βρέθηκαν στη Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 117 για να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS την Τετάρτη 31 Μάϊου.

Με σύμμαχο ένα γεμάτο ήλιο και ευχάριστες θερμοκρασίες, οι μοτοσυκλετιστές της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής έγραψαν δεκάδες χιλιόμετρα γεμίζοντας εντυπώσεις και εμπειρίες. Από την οικογένεια των μεγαλύτερων σε κυβισμό 1290 SUPER ADVENTURE και SUPER DUKE, έως τα μικρότερα 390 DUKE και RC 390, όλες οι μοτοσυκλέτες του ‘πορτοκαλί’ στόλου δοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS της Πάτρας.

Σε μία εκδήλωση η οποία απέσπασε ιδιαιτέρως θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΚΤΜ Σαρέλλας μαζί με τους εκπροσώπους των ORANGE DAYS μοιράστηκαν γνώμες και μετέφεραν πληροφορία σχετικά με την εξέλιξη και τις βελτιώσεις των πιο πρόσφατων μοντέλων KTM, Husqvarna και Bajaj.