Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Αυτό το φορτηγό βάρους 280 τόνων αποδείχτηκε βαρύτερο απ’ όσο μπορούν να σηκώσουν οι αμερικανικές γέφυρες!

Αυτό το φορτηγό βάρους 280 τόνων αποδείχτηκε βαρύτερο απ’ όσο μπορούν να σηκώσουν οι αμερικανικές γέφυρες!
Ένα τρέιλερ με 100 ρόδες που κουβαλούσε μια γεννήτρια 161 τόνων καθηλώθηκε προσφάτως στο Ροντ Άιλαντ, όταν ένας υπάλληλος του Υπουργείου Μεταφορών της πολιτείας το είδε να κινείται σε αυτοκινητόδρομο.


Το φορτίο δεν είναι φυσικά το βαρύτερο που έχει μεταφερθεί ποτέ πάνω σε τροχούς, οι συγκοινωνιολόγοι της πολιτείας ανησυχούν όμως ότι οι καμιά τριανταριά γέφυρες που θα πρέπει να διασχίσει το φορτηγό για να φτάσει στον προορισμό του δεν πρόκειται να αντέξουν το βάρος του.

Κι έτσι καθηλώθηκε στην άκρη του δρόμου, πριν το μεταφέρουν σε πάρκινγκ τελικά, με τους υπεύθυνους να πονοκεφαλιάζουν τώρα πώς θα μεταφερθεί η πελώρια γεννήτρια σε ηλεκτρικό σταθμό της Μασαχουσέτης χωρίς να ξεθεμελιωθεί το οδικό δίκτυο των ΗΠΑ!

Η διαχειρίστρια εταιρία του φορτηγού τρέχει τώρα να βγάλει άδειες και να λύσει το ακανθώδες θέμα που προέκυψε από τον ανήσυχο υπουργικό υπάλληλο, ο οποίος εντόπισε τον κινούμενο κίνδυνο καμιά δεκαριά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχε ξεκινήσει.

Το καλύτερο είναι πως στον συγκεκριμένο σταθμό παραγωγής ενέργειας αναμένεται να μεταφερθούν 18 τέτοιες γεννήτριες, κάτι που θα πιέσει στα όριά τους τα συγκοινωνιακά δίκτυα αρκετών πολιτειών…