Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Αναγνώριση του BMW Group Hellas στην εκδήλωση ‘Brands with History’ στο Ecali Club

Αναγνώριση του BMW Group Hellas στην εκδήλωση ‘Brands with History’ στο Ecali Club
Αναγνώριση του BMW Group Hellas στην εκδήλωση ‘Brands with History’ στο Ecali Club
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εκάλη Α.Ε. στις 5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της, το BMW Group Hellas τιμήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ‘ Brands with History ’ για την ιστορική πορεία των 100 χρόνων του BMW Group.
Στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι εταιριών της Ελληνικής αγοράς έδωσαν το παρόν στο Ecali Club σε μία όμορφη τελετή που πλαισιώθηκε από τις ιστορικές διαδρομές των μαρκών αλλά και τη μοναδική εμφάνιση του Μανώλη Μητσιά που ερμήνευσε γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η διακεκριμένη δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου και οι εκπρόσωποι των εταιριών απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων.

Εκπροσωπώντας το BMW Group Hellas, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής, αναφέρθηκε στην ευρύτερη έννοια της ‘Καινοτομίας’ τονίζοντας ότι είναι το πιο σημαντικό συστατικό επιτυχίας που χρειάζεται οποιαδήποτε εταιρία θέλει να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί στο πέρασμα του χρόνου. Μίλησε για την ιστορία των 100 χρόνων του BMW Group και για τον τρόπο που μία μικρή εταιρία κατασκευής αεροπορικών κινητήρων στο Μόναχο εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο Group των πιο επιτυχημένων κατασκευαστών πολυτελών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στον κόσμο.

Για το παρόν και το μέλλον του BMW Group δήλωσε: «Επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμες τεχνολογίες όπως η ηλεκτροκίνηση - με τη μάρκα BMW i, σε premium υπηρεσίες ατομικής μετακίνησης, στην αυτόνομη οδήγηση και στην ψηφιακή συνδεσιμότητα το BMW Group προτίθεται να συνεχίσει την παγκοσμίως επιτυχημένη πορεία του προσφέροντας σε όλους τους πελάτες του ‘Γνήσια Οδηγική Απόλαυση’».