Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) 2017 με νέες τεχνολογίες και νέα μοντέλα

Η BMW στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) 2017 με νέες τεχνολογίες και νέα μοντέλα

Η BMW δίνει το έναυσμα για την επικείμενη προϊοντική της επίθεση με μία φαντασμαγορική παρέλαση νέων μοντέλων και πρωτοτύπων στη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 (ΙΑΑ). Στο περίπτερο της εταιρίας, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μία πλούσια γκάμα πολυτελών οχημάτων, με συναρπαστικά πρωτότυπα και μοντέλα παραγωγής σε πολυάριθμες κατηγορίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον κοινό.Με τις πρεμιέρες των νέων μοντέλων της στη Φρανκφούρτη, η BMW εδραιώνεται περαιτέρω σαν μία μάρκα με απαράμιλλη συναισθηματική απήχηση χάρη στην εμπνευσμένη σχεδίαση, τις πρωτοποριακές καινοτομίες και την οδηγική απόλαυση για την οποία φημίζεται. Η BMW παρουσιάζει επίσης τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για το μέλλον της προσωπικής μετακίνησης, όπου ο εξηλεκτρισμός των συστημάτων κίνησης, η ολοκληρωμένη ψηφιοποίηση και η περαιτέρω πρόοδος στον τομέα της αυτοματοποιημένης οδήγησης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Το Hall 11 στην κεντρική είσοδο της έκθεσης της Φρανκφούρτης έχει προετοιμαστεί για το κοινό σταντ των BMW, MINI και BMW Motorrad που θα αποτελέσει ένα forum για την ανάδειξη νέων και μελλοντικών προτάσεων της προϊοντικής γκάμας. Εδώ νέα προϊόντα και υπηρεσίες από όλες τις μάρκες θα εκτίθενται με το σλόγκαν “Το Αύριο Είναι Τώρα”. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει μία επιφάνεια πάνω από 10.500 m2 και περιβάλλεται από μία κυκλική πίστα περίπου 150 m. Εκεί, οι επισκέπτες της Έκθεσης (14 – 24 Σεπτεμβρίου 2017) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα εν δράσει.

Τα μοντέλα BMW Concept 8 Series και BMW 7 Series Edition 40 Jahre αποδεικνύουν την ισχυρή παρουσία της BMW στην πολυτελή κατηγορία. Το παρών στη Φρανκφούρτη δίνουν επίσης η BMW Concept Z4, η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo και η νέα BMW X3 που υπόσχονται απεριόριστη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με συναρπαστική open-air αίσθηση, κομψότητα και άνεση στα μακρινά ταξίδια, αλλά και πολυδιάστατες σπορ ικανότητες. Η τεχνογνωσία που προέρχεται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι παραδοσιακό συστατικό του DNA της BMW και χαρίζει στη νέα BMW M8 GTE τα τέλεια διαπιστευτήρια για τους αγώνες αντοχής. Η νέα BMW M5, μεταφέρει αυτά τα γονίδια υψηλών επιδόσεων από την πίστα στο δρόμο με θεαματικό τρόπο. Η νέα έκδοση του BMW i3, που κάνει επίσης ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη μαζί με το νέο και ακόμα πιο σπορ BMW i3s, αποτυπώνει τη στενή σχέση οδηγικής απόλαυσης και βιωσιμότητας σύμφωνα με τις αρχές της BMW i.

Η BMW Motorrad επικεντρώνεται επίσης στην έντονα συναισθηματική και βιώσιμη πλευρά της μετακίνησης στη Φρανκφούρτη. Η αποκλειστική, αγωνιστική BMW HP4 RACE και το BMW Motorrad Concept Link, με νέο, ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας πλαισιώνονται από πολυάριθμες ακόμα πρωτοποριακές ιδέες για την αστική μετακίνηση του αύριο.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: