Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η έκθεση μεταχειρισμένων IX EXPO ανοίγει τις πύλες της αύριο Παρασκευή στις 4 και επιφυλάσσει μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις

Η έκθεση μεταχειρισμένων IX EXPO ανοίγει τις πύλες της αύριο Παρασκευή στις 4 
Η έκθεση "IX Expo" θα πραγματοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α., στο Μαρούσι, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1 Οκτωβρίου 2017.


Στις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει η μεγάλη αυτή γιορτή των μεταχειρισμένων, θα μπορέσετε να δείτε από κοντά εκατοντάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές, που θα διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ειδικά και μόνο για τις ημέρες της έκθεσης.


H "IX Expo" διοργανώνεται από το ix.gr, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ).

Καταξιωμένοι έμποροι και εταιρίες από τον χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και των λοιπών οχημάτων, θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης, επιλεγμένα εκθέματα όλων των κατηγοριών, με προσφορές και δώρα για κάθε ενδιαφερόμενο!

Στην έκθεση, θα συμμετάσχουν επίσης επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και των λοιπών οχημάτων.

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες θα παρουσιαστούν σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Παρά την οικονομική κρίση, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει πραγματικές ευκαιρίες στην "IX Expo" και να επωφεληθεί από τις super προσφορές που θα γίνουν κατά την διάρκεια αυτού του τριημέρου.

Μια μεγάλη καινοτομία της έκθεσης, θα είναι η ελεύθερη συμμετοχή και των ιδιωτών που επιθυμούν να εκθέσουν οι ίδιοι τα οχήματά τους προς πώληση ή ανταλλαγή. Ειδικοί εκτιμητές θα μπορούν να προσδιορίσουν την τιμή του οχήματος σας και να σας δώσουν την ευκαιρία να το ανταλλάξετε ή απλά να το πουλήσετε…

Δροσιστείτε με ένα ποτήρι μπύρας που θα σας προσφέρει δωρεάν μια αγαπημένη ζυθοποιία και ξεκινήστε το κυνήγι των ευκαιριών!

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι πολύ εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ιδιαίτερα με το μετρό, αφού ο σταθμός "ΕΙΡΗΝΗ" βρίσκεται ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε με δικό σας μέσο, αφού θα διατίθεται δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες.  • Πάνω από 500 αυτοκίνητα & μοτοσυκλέτες, σε τιμές ευκαιρίας
  • Εκτίμηση & άμεση ανταλλαγή του παλιού σας οχήματος
  • Ανταλλακτικά, αναλώσιμα & αξεσουάρ με εκπτώσεις έως 70%
  • Λύσεις προνομιακής χρηματοδότησης & ασφαλιστικής κάλυψης
  • Μεγάλες προσφορές για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης
  • Κληρώσεις δώρων για προϊόντα & υπηρεσίες
  • Λειτουργία εστιατορίου & καφετέριας - Δωρεάν parking