Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Traffic Oil Racing Team στην 1η θέση του βάθρου στον επετειακό 50ο Rally της Δ.Ε.Θ.

Η Traffic Oil Racing Team στην 1η θέση του βάθρου στον επετειακό 50ο Rally της Δ.Ε.Θ.

Σε πανηγυρικό κλίμα και με μεγάλη συγκίνηση, ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο επετειακός 50ος αγώνας Rally της Δ.Ε.Θ. με νικητές τους Σωκράτη Τσολακίδη και Χάρη Δήμο πλήρωμα της Traffic Oil Racing Team που έτρεξαν με το Skoda Fabia R5.Από την πρώτη ημέρα του αγώνα το team έδειξε τις προθέσεις του, κερδίζοντας όλες τις ειδικές διαδρομές, ενώ συνέχισε να συναρπάζει και την δεύτερη ημέρα, διασχίζοντας θεαματικά όλες τις εντυπωσιακές διαδρομές των ορεινών της Χαλκιδικής, τερματίζοντας πρώτοι στην ράμπα της ΔΕΘ.
Εκ μέρους της Traffic Oil Racing Team, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς που υποστήριξαν για άλλη μια φορά την ομάδα μας.
Συγκεκριμένα τον χρυσό χορηγό Traffic Oil Lubricants και τους χορηγούς Mr Fast εταιρεία απορρυπαντικών, Gardner Denver Hellas, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, KOSMOCAR A.E., 22 σουβλάκια και τους χορηγούς επικοινωνίας GRally, Voria.gr και zougla.gr.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης Eurosol Racing Team Hungary καθώς και όλους τους θεατές φιλάθλους που βρέθηκαν στο βουνό και παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον αγώνα.
Οι προετοιμασίες για το πλήρωμα της Traffic Oil Racing Team συνεχίζονται καθώς έπεται συνέχεια με το ‘’Φθινοπωρινό Ράλλυ’’ στις 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου, που θα διεξαχθεί στα Αθίκια Κορινθίας.