Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Traffic Oil Racing Team συμμετέχει στο 5ο Φθινοπωρινό Rally 2017

Η  Traffic Oil Racing Team συμμετέχει στο 5ο Φθινοπωρινό Rally 2017
Μετά από την πανηγυρική νίκη της Traffic Oil Racing Team στο 50ο Rally της Δ.Ε.Θ, το Team συνεχίζει ‘’το κυνήγι με το χρονόμετρο’’ στο 5ο Φθινοπωρινό Rally, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στα Αθίκια Κορινθίας.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές και αποτελεί τον 6ο γύρο 53ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, όπου μέχρι στιγμής ο οδηγός του Skoda Fabia R5 Σωκράτης Τσολακίδης, έχει την πρώτη θέση στην κατάταξη της βαθμολογίας.
Παράλληλα όπως αναφέρει σε προσωπική του συνέντευξη ο κος Τσολακίδης, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και ευχαριστεί περισσότερο την ομάδα, είναι να δώσουν σπορ και θέαμα στους θεατές και φίλους φιλάθλους.

Επίσης να σημειωθεί ότι την συμμετοχή των αθλητών υποστηρίζει ο χρυσός χορηγός Traffic Oil Lubricants και οι χορηγοί Mr Fast καθαριστικά ποιότητας, Gardner Denver Hellas, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, KOSMOCAR A.E. ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι οι GRally, Voria.gr και zougla.gr.

Ένας ακόμη συναρπαστικός αγώνας καταφτάνει, με εκκίνηση τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, στις εγκαταστάσεις του Sea & Sand Hotel στα Ίσθμια.