Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Τι γίνονται τα κλεμμένα αυτοκίνητα - Πώς τα κάνουν φύλλο και φτερό τα κυκλώματα...

Τι γίνονται τα κλεμμένα αυτοκίνητα - Πώς τα κάνουν φύλλο και φτερό τα κυκλώματα...
«Ανταλλακτικά». Είναι η συνηθέστερη απάντηση στην ερώτηση τι γίνονται τα αυτοκίνητα που έχουν κλαπεί. Τα κοντέινερ που βρέθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία το επιβεβαιώνουν και δίνουν και μια εικόνα για το πώς… εξελίσσεται η διαδικασία μετά την κλοπή.Ολόκληρα αυτοκίνητα αλλά και ανταλλακτικά (κλεμμένα αμάξια που έγιναν κομμάτια), BMW, Range Rovers, αλλά και εκατοντάδες ποδήλατα που είχαν κλαπεί βρέθηκαν στοιβαγμένα σε κοντέινερ σε λιμάνια της Βρετανίας έτοιμα να… αποπλεύσουν για Κύπρο και για Κένυα. Τα ποδήλατα, πιθανότατα και αυτά κλεμμένα είχαν τοποθετηθεί μπροστά από τα ανταλλακτικά, ως… καμουφλάζ.


Μάλιστα, όπως σημείωναν παλαιότερα δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, οι συμμορίες που κλέβουν τα πολυτελή αυτοκίνητα στη Βρετανία καταφέρνουν να φθάσουν από την κλοπή στην εξαγωγή μέσα σε μια ώρα.


Kαταρχάς, τα κλέβουν με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που τους επιτρέπει να παρακάμπτουν τα κλειδιά και στη συνέχεια τα βάζουν σε κοντέινερ με τη βοήθεια των οποίων τα εξάγουν σε πελάτες τους στην Αφρική, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία και τη Βιρμανία.


Πηγή: iefimerida.gr