Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η BMW απέσπασε έξι βραβεία σε ψηφοφορία αναγνωστών των Γερμανικών περιοδικών “auto, motor und sport” και “CHIP”

Η BMW απέσπασε έξι βραβεία σε ψηφοφορία αναγνωστών των Γερμανικών περιοδικών “auto, motor und sport” και “CHIP”
Η BMW έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα για μία ακόμα φορά στην τελευταία ψηφοφορία των αναγνωστών που διοργάνωσαν τα Γερμανικά περιοδικά “CHIP”και “auto, motor und sport” όπου απέσπασε μία σειρά κορυφαίων θέσεων.
Οι τεχνολογίες ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας που διατίθενται στα τρέχοντα μοντέλα BMW απέσπασαν την πρώτη θέση σε τέσσερις από τις έντεκα κατηγορίες του ‘Car Connectivity Award 2017’ που οργάνωσαν από κοινού τα δύο περιοδικά. Μεταξύ των διακρίσεων ήταν ο τίτλος του Συνδεδεμένου Αυτοκινήτου της Χρονιάς για τη νέα BMW Σειρά 5. Εκτός από την άριστη συνδεσιμότητα, και η σχεδίαση θεωρείται κρίσιμος παράγοντας στη δημοτικότητα των νέων μοντέλων. Οι νίκες των μοντέλων BMW Σειρά 2 Coupe και BMW Σειρά 4 Coupe/BMW Σειρά 4 Gran Coupe στο διαγωνισμό σχεδίασης 2017 Autonis που διοργανώνει το περιοδικό “auto, motor und sport” είναι μία ακόμα απόδειξη της απήχησης που έχει η σπορ κομψότητα των τελευταίων μοντέλων στο κοινό.


Η νέα BMW Σειρά 5 ήρθε πρώτη στην κατηγορία Συνδεδεμένου Αυτοκινήτου των Βραβείων Συνδεσιμότητας Αυτοκινήτου 2017, συγκεντρώνοντας το 35,4% των ψήφων. Με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών σε μία ήδη εκτενή γκάμα υπηρεσιών BMW Connected και BMW ConnectedDrive, το sedan ανέβασε ακόμα ψηλότερα τον πήχη στον τομέα της συνδεσιμότητας. Καινοτομίες όπως ψηφιακή υπηρεσία αναζήτησης χώρου στάθμευσης On-Street Parking Information, λειτουργία Remote 3D View και προειδοποιήσεις μέσω επικοινωνίας car-to-car λανσαρίστηκαν στη νέα Σειρά 5.

Οι τεχνολογίες ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας της BMW απέσπασαν τρεις ακόμα από τους τίτλους που περιλαμβάνονται στην τέταρτη έκδοση του ‘Car Connectivity Award’. Οι αναγνώστες των “CHIP” και “auto, motor und sport” ψήφισαν το σύστημα Πλοήγησης Professional της BMW (40,9% των ψήφων) ως το αγαπημένο τους. Το σύστημα εντυπωσιάζει με τη διαισθητική λειτουργία, την ακριβή απεικόνιση των χαρτών και την ταχεία, αξιόπιστη καθοδήγηση διαδρομών. Η τελευταία γενιά του συστήματος Πλοήγησης Professional προσφέρει ταχύτερη εκκίνηση, ακόμα ταχύτερο υπολογισμό διαδρομής και πιο ρεαλιστικά τρισδιάστατα γραφικά σε αστικές περιοχές. Το σύστημα πλοήγησης είναι επίσης προσαρμοζόμενο, που σημαίνει ότι αν ο οδηγός εκτραπεί από μία υποδεδειγμένη διαδρομή, το σύστημα θα αρχίσει να προτείνει τη νέα διαδρομή ως ‘default’ επιλογή για τον εν λόγω προορισμό.

Η λίστα των διαθέσιμων επιλογών σε συνδυασμό με το σύστημα Πλοήγησης Professional περιλαμβάνει το WiFi hotspot υψηλής ταχύτητας για σύνδεση μέχρι δέκα κινητών συσκευών. Αυτό το προαιρετικό στοιχείο κέρδισε στην κατηγορία Entertainment/Multimedia, με το 28,0% των ψήφων. Τέλος, ένα σύστημα της BMW ήρθε πρώτο στην κατηγορία Control Concepts/Displays. Η Οθόνη Ελέγχου (Control Display) με επιφάνεια αφής – που συντελεί στη διαισθητική, άνετη και ασφαλή λειτουργία του συστήματος iDrive – συγκέντρωσε το 23,7% της προτίμησης των αναγνωστών.

Ψηφοφορία αναγνωστών 2017 Autonis : δύο διακρίσεις για τη σπορ κομψότητα.

Η BMW διέπρεψε επίσης στην ψηφοφορία των αναγνωστών για την πιο ελκυστική σχεδίαση αυτοκινήτου, με νίκες σε δύο κατηγορίες. Ήταν η 17η φορά που το “auto, motor und sport” διοργάνωσε αυτά τα καλλιστεία αυτοκινήτων και φέτος οι νικητές του Autonis αναδείχτηκαν από 88 σημερινά μοντέλα που ανήκουν σε έντεκα κατηγορίες. Στην κατηγορία compact, η BMW Σειρά 2 Coupe απέσπασε το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Το δίθυρο όχημα είναι το τελευταίο μιας μεγάλης σειρά σπορ, compact μοντέλων BMW που φτάνουν μέχρι το 02 και δεν έχουν χάσει τίποτα από τη συναρπαστική γοητεία τους. Το βραβείο Autonis για τη πιο ελκυστική σχεδίαση στη μεσαία κατηγορία, μοιράστηκαν η BMW Σειρά 4 Coupe με τη BMW Σειρά 4 Gran Coupe. Παρά τις πολύ διαφορετικές φιλοσοφίες τους, τα δύο μοντέλα μοιράζονται την ίδια σπορ, κομψή σχεδιαστική γλώσσα που τους προσφέρει το δυναμισμό και τη μοναδικότητα για τα οποία φημίζεται η μάρκα.


Οι νίκες στο θεσμό Autonis έρχονται να προστεθούν σε ένα σερί διακρίσεων. Λίγο μετά το λανσάρισμά τους, τόσο η BMW Σειρά 2 Coupe όσο και η BMW Σειρά 4 Coupe απέσπασαν το iF Design Award και το red dot για την εξαιρετική προϊοντική τους σχεδίαση από ειδήμονες του χώρου. Άμεσα όμως κατέκτησαν και την καρδιά του κοινού, με νίκες κατηγορίας στην έκδοση Autonis του 2014. Μετά τα πρόσφατα facelift, με τη νέα επιτυχία τους στην ψηφοφορία του “auto, motor und sport”, αποδεικνύεται ότι η γοητεία των μοντέλων παραμένει άθικτη στο πέρασμα του χρόνου.