Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition

BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition
BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition
Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ενισχύει την επιβλητική παρουσία των αυτοκινήτων και βελτιστοποιεί την πολυδιάστατη οδηγική απόλαυση για τους πελάτες – Ειδικές εκδόσεις των Sports Activity Vehicle και Sports Activity Coupe διατίθενται από το Δεκέμβριο του 2017.Η αυτοπεποίθηση σε όλες τις συνθήκες και η απεριόριστη οδηγική απόλαυση παντός εδάφους είναι κοινά χαρακτηριστικά των μοντέλων BMW X5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 9,6 – 3,3 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 224 – 77 g/km) και BMW X6 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 9,7 – 6,9 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 225 – 183 g/km). Τα Sports Activity Vehicle (SAV) και Sports Activity Coupe (SAC) ετοιμάζονται τώρα να υποδεχτούν δύο ελκυστικές ειδικές εκδόσεις που αναδεικνύουν τρομερά τον αποκλειστικό και σπορ χαρακτήρα τους. Οι BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition διεγείρουν τη φαντασία με στοιχεία εξοπλισμού κορυφαίας κλάσης. Οι δύο ειδικές εκδόσεις θα διατίθενται από το Δεκέμβριο του 2017.

Η BMW X5 Special Edition συνδυάζει το πακέτο M Sport με δερμάτινη ταπετσαρία Dakota, συμπεριλαμβανομένων θερμαινόμενων καθισμάτων για οδηγό και συνοδηγό. Ο συνδυασμός Alcantara/δερμάτινης ταπετσαρίας σε Anthracite/Black και με το σήμα M στο δερμάτινο κάθισμα διατίθεται εναλλακτικά χωρίς επιπλέον κόστος. Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν δερμάτινη ταπετσαρία Merino της συλλογής BMW Individual σε πέντε αποχρώσεις. Επιπλέον, η BMW X5 Special Edition διατίθεται με θερμοανακλαστικά κρύσταλλα και οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών - Multifunctional Instrument Display (μη διαθέσιμη για την BMW X5 xDrive40e iPerformance). Όλες οι εκδόσεις της BMW X5 διατίθενται σε μορφή Special Edition, με εξαίρεση την BMW X5 M50d.

Η εξωτερική μεταλλική απόχρωση Long Beach Blue και οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε Carbon Fibre είναι αποκλειστικά στοιχεία του πακέτου M Sport Edition για την BMW X6. Εναλλακτικά, διατίθενται αποχρώσεις Carbon Black και Mineral White. Η M Sport Edition διαθέτει επίσης τον εξοπλισμό του πακέτου M Sport και ζάντες αλουμινίου Μ 20 ιντσών (επίσης αποκλειστικές) σε σχέδιο διπλών ακτίνων και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω. Ζάντες αλουμινίου Μ 21 ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας για την ειδική έκδοση. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων του Sports Activity Coupe διατίθενται σε M Sport Edition, με εξαίρεση το μοντέλο BMW X6 M50d.

Τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

BMW X5: κατανάλωση μικτού κύκλου: 9.6 – 3.3 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 224 – 77 g/km

BMW X6: κατανάλωση μικτού κύκλου: 9.7 – 6.9 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 225 – 183 g/km