Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νικητής στο Cyprus International 2017 ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης


Νικητής στο Cyprus International 2017 ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης


Το προηγούμενο τριήμερο, 7 - 8 - 9 Οκτωβρίου, διεξήχθη στη Λευκωσία το Cyprus International Event, ένας αγώνας τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων off road Κλίμακος 1/8 που γιόρταζε χθες τα 10 χρόνια διεξαγωγής του! Χωρίς να είναι ένας πολύ μεγάλος διεθνής αγώνας, έχει μια αίγλη, αφού παίρνουν μέρος οδηγοί από διάφορες χώρες και διοργανώνεται πλέον για πολύ καιρό με επιτυχία. Τα μοντέλα αυτά είναι με καύσιμο, έχουν εξωπραγματικές επιταχύνσεις και ταχύτητα και διαθέτουν όλες τις δυνατότητες ρύθμισης ενός κανονικού αγωνιστικού αυτοκινήτου.


Στον αγώνα πήρε μέρος φέτος, μετά από μερικά χρόνια απουσίας και ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης. Με αρκετά καλά αποτελέσματα στο εξωτερικό, φιναλίστ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης Senior σε Ιταλία και Ισπανία, επέλεξε να τρέξει φέτος στην Κύπρο με μοντέλο Fitossi, κινητήρα Rody και υποστήριξη από το RadioControl Experts και το RadioControl.gr

Η πίστα είχε κατασκευαστεί ξανά από την αρχή για τον αγώνα και όλα πήγαν καλά από τα προκριματικά όπου ο Αγραφιώτης κατέλαβε την Pole Position, μπροστά από 2 Κύπριους οδηγούς. Στον μεγάλο τελικό που είχε διάρκεια 40 λεπτών και μετά από 5 ανεφοδιασμούς στα pit, ο Αγραφιώτης πήρε τη νίκη μετά από μάχη με τον Ισραηλινό Price, ενώ στην τρίτη θέση του βάθρου βρέθηκε ο Κύπριος Φώτη.