Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Nissan συνεργάζεται στις ΗΠΑ με την υπηρεσία Alexa της Amazon

Η Nissan συνεργάζεται στις ΗΠΑ με την υπηρεσία Alexa της Amazon
Η Nissan συνεργάζεται στις ΗΠΑ με την υπηρεσία Alexa της Amazon, προσφέροντας δυνατότητες εξ αποστάσεως ελέγχου με φωνητική καθοδήγηση.




Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Nissan σε συνεργασία με τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το Alexa της Amazon, θα επιτρέπει σε ιδιοκτήτες μοντέλων της να έχουν μια εντελώς νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με τα οχήματά τους (σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του NissanConnect στις ΗΠΑ).

Υπάρχουν πλέον πάνω από 25.000 δυνατότητες στο Alexa, με αυτή της συνδεσιμότητας της Nissan για το αυτοκίνητο να είναι από τις νεότερες.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένα μοντέλα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα τηλεματικής του NissanConnect. Η ενσωμάτωση του Alexa της Amazon θα απαιτεί από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να έχουν ενεργή συνδρομή στο NissanConnect Services και έναν έγκυρο λογαριασμό στο Nissan Owners Portal, παρόλο που η εφαρμογή NissanConnect Services δεν χρειάζεται να “τρέχει” για να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία.

Η Nissan σχεδιάζει να επεκτείνει την τεχνολογία και σε άλλα μοντέλα στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου του νέου Nissan LEAF μέσω των τηλεματικών υπηρεσιών του NissanConnect EV.

Πώς λειτουργεί η φωνητική καθοδήγηση του NissanConnect Services*

Μόλις ο κάτοχος του μοντέλου Nissan ενεργοποιήσει και συνδεθεί με έναν έγκυρο λογαριασμό Nissan Owners Portal , μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φωνητικές εντολές για απομακρυσμένο κλείδωμα / ξεκλείδωμα, ενεργοποίηση της κόρνας, άνοιγμα και κλείσιμο των προβολέων, καθώς και εκκίνηση ή διακοπή του κινητήρα, ανάλογα με το μοντέλο.



Για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες μπορούν να πουν "Alexa, ζήτησε από το NissanConnect Services να ξεκινήσει το Murano μου" ή "Alexa ζητήσε από το NissanConnect Services να κλειδώσει τις πόρτες του GT-R μου". Σε δευτερόλεπτα, το Alexa θα επιβεβαιώσει την αίτημα και το όχημα θα εκτελέσει την εντολή.