Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Nissan μας δίνει μια πρώτη γεύση από την παρουσία της στο Σαλόνι Αυτοκίνητου του Τόκιο


Η Nissan μας δίνει μια πρώτη γεύση από την παρουσία της στο Σαλόνι Αυτοκίνητου του Τόκιο
Με ένα σύντομο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η Nissan μας προϊδεάζει για το πρωτότυπο που θα αποκαλύψει στο Σαλόνι Αυτοκίνητου του Τόκιο.Στο 45ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, οι πύλες του οποίου θα είναι ανοικτές για το κοινό από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου, η Nissan θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με μια σειρά από συναρπαστικά πρωτότυπα αυτοκίνητα και οχήματα παραγωγής.

Ανάμεσα στα εκθέματα, περίοπτη θέση θα έχει ένα νέο πρωτότυπο που ενσωματώνει το μέλλον του οράματος Intelligent Mobility της Nissan. Επιπλέον, το πρωτότυπο Nissan LEAF NISMO, το υψηλών επιδόσεων Serena NISMO, καθώς και ένα αναβαθμισμένο Skyline θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους εκεί. Συνολικά, η Nissan σχεδιάζει να παρουσιάσει 13 οχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο της Nissan, στο East Hall 5, θα διαθέτει ένα σπειροειδές θέμα σχεδίου που συμβολίζει τη διαχρονική δέσμευση της εταιρείας στη δημιουργία συναρπαστικών μοντέλων. Το όλο περιβάλλον θα απεικονίζει τις αξίες που η Nissan πρεσβεύει, ενώ ένας προσομοιωτής θα επιτρέπει στους επισκέπτες να γνωρίσουν το μέλλον του Nissan Intelligent Mobility.