Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η BMW Motorrad στην Έκθεση Μοτοσικλέτας του Μιλάνο (EICMA 2017). Τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες στο ξεκίνημα της σεζόν του 2018

Η BMW Motorrad στην Έκθεση Μοτοσικλέτας του Μιλάνο (EICMA 2017)

Η BMW Motorrad δίνει μία αποκλειστική πρώτη γεύση από τη σεζόν του 2018 στην Έκθεση Μοτοσικλέτας EICMA στο Μιλάνο, παρουσιάζοντας τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες.
Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ώρα 9:30 π.μ. - 10:00 π.μ., κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της BMW Motorrad, στο Hall 14. Όλοι οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης καλούνται να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια. Επιπλέον, η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, μέσω livestream, από την επίσημη σελίδα της BMW Motorrad στο Facebook (https://www.facebook.com/BMWMotorrad).Οι επισκέπτες της EICMA θα έχουν επίσης την ευκαιρία μιας πρώτης γνωριμίας με τα νέα μοντέλα στο εκθεσιακό περίπτερο, εμβαδού 1,600 m2, της BMW Motorrad, από 7 - 12 Νοεμβρίου 2017. Επιπλέον, το τρέχον πρόγραμμα μοντέλων θα δώσει το παρών στην Έκθεση μαζί με μία εκτενή γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ της BMW Motorrad, συμπερ. ποικίλων εξαρτημάτων ‘customising’ για το ‘Heritage world of experience’, εξοπλισμού αναβάτη της BMW Motorrad για την προσεχή σεζόν και άλλων προϊόντων από τον κόσμο της BMW Motorrad.