Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN EXPO 2017» η Fiat με τα επαγγελματικά μοντέλα της

Στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN EXPO 2017» η Fiat

Η FIAT PROFESSIONAL σε συνεργασία με τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα της, FIAT ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, συμμετέχει στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN EXPO 2017» που διεξάγεται στο ATHENS Metropolitan Expo από 4 έως 6 Νοεμβρίου. Εκεί φιλοξενεί σε ένα ευρύχωρο περίπτερο όλη τη γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων.


Δεσπόζουσα θέση ανάμεσα στα μοντέλα κατέχει το pick up της μάρκας, Fullback, που σχεδιάστηκε για την εργασία και τον ελεύθερο χρόνο του επαγγελματία. Στην έκθεση κάνει το ντεμπούτο της επί ελληνικού εδάφους, η νέα, lifestyle έκδοση του Fullback, με την ονομασία Cross.


Παράλληλα, το κοινό μπορεί να δει από κοντά και το δημοφιλές Ducato, το μοντέλο που συνδυάζει την αποδοτικότητα με την αξιοπιστία και την προσαρμοστικότητα με την άνεση και το στιλ.
Από την έκθεση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα υπόλοιπα μοντέλα, Doblo Cargo, Forino, Panda Van και Talento σε εκδόσεις Van & Combi.

Επιπλέον, στο εντυπωσιακό περίπτερο της FIAT PROFESSIONAL διατίθεται χώρος και για τα διασκευασμένα οχήματα της μάρκας, σε ψυγείο ή κινητό συνεργείο εργαλειοθηκών.