Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το Eclipse Cross της Mitsubishi Motors 5άστερο

Το Eclipse Cross της Mitsubishi Motors
Το Eclipse Cross της Mitsubishi Motors 

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ανακοίνωσε ότι το νέο Eclipse Cross SUV Coupe πέρασε το τεστ ασφάλειας του 2017 Euro NCAP με κορυφαία επίδοση που του εξασφάλισε πέντε αστέρια.Με την ασφάλεια να αποτελεί ένα από τα ισχυρά ατού του, το Eclipse Cross συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία των ‘Small Off-roader’, με σκορ 97% για την Προστασία Ενηλίκων Επιβατών και 80% για την Προστασία των Πεζών.

Επιπλέον, το σύστημα ‘Forward Collision Mitigation’ του νέου SUV Coupe έδειξε τις άριστες δυνατότητές του στην αποφυγή ή μείωση των επιπτώσεων μιας σύγκρουσης σε όλα τα σενάρια δοκιμών και με όλες τις ταχύτητες.

Συνολικά, το Eclipse Cross βαθμολογήθηκε με άριστα σε πολλές από τις δοκιμές του Euro NCAP, εξασφαλίζοντας μία κορυφαία συνολική επίδοση και πεντάστερη κατάταξη.

Το πρώτο μιας νέας γενιάς οχημάτων της Mitsubishi Motors, το Eclipse Cross συνδυάζει σύγχρονη εμφάνιση με την διάσημη πλέον τεχνογνωσία της εταιρίας στους τομείς SUV & 4WD. Η MMC ξεκίνησε την αποστολή του νέου Eclipse Cross compact SUV στην Ευρώπη, στις 3 Οκτωβρίου 2017. Θα διατίθεται τελικά σε περίπου 80 αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, Β. Αμερικής και Ιαπωνίας. Περίπου 50.000 μονάδες προγραμματίζεται να διατεθούν προς πώληση κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους (Λήξη 30 Μαρτίου, 2018).

Σχετικά με το Eclipse Cross
Με αμάξωμα Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) της Mitsubishi Motors, 7 αερόσακους SRS και ζώνες ασφαλείς σχεδιασμένες για την προστασία των επιβατών, το Eclipse Cross παρέχει κορυφαία ασφάλεια και απαράμιλλο στυλ. Το Eclipse Cross διαθέτει το προηγμένο σύστημα S-AWC (Super All Wheel Control) της Mitsubishi Motor, που χρησιμοποιεί πέδηση για έλεγχο της κατανομής ροπής στους αριστερούς και δεξιούς τροχούς με σκοπό τη βελτιωμένη ευστάθεια και οδική συμπεριφορά. Το εμπρός τμήμα του SUV Coupe παρέχει υψηλή απόσβεση και σε συνδυασμό με τους χώρους ασφάλειας κάτω από το καπό εξασφαλίζεται μεγαλύτερη προστασία στις συγκρούσεις.