Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το νέο δυναμικό scooter BMW C 400 X

Το νέο δυναμικό scooter BMW C 400 X

Το νέο BMW C 400 X: το μεσαίου κυβισμού, δυναμικό scooter της BMW Motorrad για μέγιστη οδηγική απόλαυση σε περιβάλλον πόλης.

Η BMW Motorrad δημιούργησε τη νέα δική της προϊοντική κατηγορία στον τομέα των αστικών μέσων μεταφοράς το 2011, όταν παρουσίασε τα BMW C 600 Sport και BMW C 650 CT, δύο premium maxi scooter. Τώρα η BMW Motorrad κάνει το επόμενο βήμα με το BMW C 400 X, ένα premium scooter για τη μεσαία κατηγορία.

Όμως το νέο BMW C 400 X δεν είναι απλά ένα έξυπνο scooter μεσαίου κυβισμού, σχεδιασμένο για να ελίσσεται στην πυκνή, αστική κίνηση και να επιτρέπει γρήγορες μετακινήσεις στη ζούγκλα της πόλης από το σημείο Α στο Β: το νέο μεσαίο scooter αποτελεί απόδειξη ότι η οδήγηση στην πόλη μπορεί να είναι και απολαυστική. Με άλλα λόγια, το BMW C 400 X μπορεί να μετατρέψει μία διαδρομή στην πόλη ή προς τη δουλειά, από αδιάφορη ή βαρετή σε ευχάριστη. Πράγματι, ο αναβάτης δεν θα θέλει να επιλέξει την πιο σύντομη διαδρομή, αλλά τη μεγαλύτερη, για τη χαρά της οδήγησης και μόνο.

Ισχυρός και βελτιστοποιημένης απόδοσης μονοκύλινδρος κινητήρας, κιβώτιο CVT, με ελαχιστοποιημένους κραδασμούς και σύστημα ASC.

Από τεχνολογικής άποψης, το BMW C 400 X διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης στην πόλη χάρη στον εξελιγμένο, οικονομικό μονοκύλινδρο κινητήρα του με ισχύ 34 hp (25 kW). Τη μετάδοση αναλαμβάνει ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT και ένα άκαμπτο ψαλίδι με καινοτόμο ρουλεμάν έδρασης, το οποίο ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς και μεγιστοποιεί την άνεση. Το Αυτόματο Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (Automatic Stability Control), εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στην επιτάχυνση, ειδικά σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Στιβαρό σωληνωτό πλαίσιο, τηλεσκοπικό πιρούνι και φρένα υψηλής απόδοσης με στάνταρ ABS.

Στον τομέα του πλαισίου, το νέο BMW C 400 X χρησιμοποιεί ένα στιβαρό, σωληνωτό σκελετό από ατσάλι. Η ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ με ελατήρια πίσω. Η ρύθμιση της ανάρτησης καταφέρνει να συνδυάζει δυναμική σπορ συμπεριφορά και υψηλά επίπεδα άνεσης. Δύο δίσκοι μπροστά και ένα δισκόφρενο πίσω εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση και εξαιρετική ασφάλεια σε συνδυασμό πάντα με το στάνταρ ABS.

Τεχνολογία φώτων LED, στάνταρ και BMW Motorrad Connectivity ως εργοστασιαή επιλογή.

Πέρα από το σύστημα φωτισμού LED που ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό και παρέχει εξαιρετική ορατότητα, το νέο BMW C 400 X διαθέτει μία γκάμα συστημάτων συνδεσιμότητας, για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, για παράδειγμα, διατίθεται έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών στον πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών. Σε συνδυασμό με τον προηγμένο πολυδιακόπτη (Multi-Controller) της BMW Motorrad με ενσωματωμένο έλεγχο των λειτουργιών, ο αναβάτης έχει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες συνδεσιμότητας και του ίδιου του οχήματος, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο. Πέρα από το ότι ο αναβάτης έχει την άνεση να χρησιμοποιεί το κινητό του και να ακούει μουσική στην οδήγηση, επωφελείται και από το εύχρηστο σύστημα πλοήγησης που βασίζεται σε ένα πρακτικό σύστημα με βέλη καθοδήγησης.

Σύγχρονη, καινοτόμα σχεδίαση με εξαιρετική προστασία από τον αέρα και τη βροχή και έξυπνη διαχείριση αποσκευών με Flexcase.

Από σχεδιαστικής άποψης, το νέο BMW C 400 X αναγνωρίζεται άμεσα ως μέλος της οικογένειας C της BMW Motorrad. Η σχεδίασή του είναι μοντέρνα, φουτουριστική όσο και λειτουργική. Μπροστά, το στοιχείο που κυριαρχεί είναι ο χαρακτηριστικός LED προβολέας με τον προαιρετικό φωτισμό ημέρας που σχεδιαστικά παραπέμπει σε στοιχεία οπτικών ινών. Το χαρακτηριστικό αυτό κάνει το μεσαίο scooter της BMW Motorrad να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, χαρίζοντάς του μία ιδιαίτερα σπορ, δυναμική εμφάνιση. Προσφέρει εξαιρετική προστασία από τον αέρα και τη βροχή, ενώ διαθέτει μελετημένους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από την άνετη, μονοκόμματη σέλα, με δύο εσωτερικά διαμερίσματα και σύστημα αποθήκευσης Flexcase. Έτσι, το μεσαίο scooter ικανοποιεί άριστα τις ανάγκες πρακτικότητας στις καθημερινές μετακινήσεις και τις απαιτήσεις των μεγάλων ταξιδιών.

Ελκυστικά χρώματα αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του C 400 X .

Το νέο BMW C 400 X διατίθεται σε δύο χρώματα. Το μεταλλικό μπλε Zenith χαρίζει μία μοντέρνα εμφάνιση στο νέο BMW C 400 X αναδεικνύοντας το σπορ χαρακτήρα του. Το μη μεταλλικό λευκό Alpine, προβάλλει την ξεχωριστή σχεδίαση του νέου BMW C 400 X δείχνοντάς το πιο τεχνολογικό, συμπαγές και ελαφρύ. Η διχρωμία της σέλας σε γκρι-μαύρο ή κόκκινο-μαύρο τονίζει τη δυναμική εμφάνιση του μεσαίου scooter της BMW Motorrad, ενώ αναδεικνύει τις αρετές του, όπως η ευελιξία, η ευχρηστία και η ευκολία χειρισμού του.

Βασικά χαρακτηριστικά του νέου BMW C 400 X: • Οικονομικός, μονοκύλινδρος κινητήρας 350 cc με μεγάλη ροπή και κιβώτιο CVT.
 • Ιδιαίτερα συμπαγείς διαστάσεις κινητήρα με λίπανση υγρού κάρτερ.
 • 25 kW (34 hp) στις 7.500 rpm και 35 Nm στις 6.000 rpm.
 • Ηλεκτρονικός ψεκασμός καυσίμου, ψηφιακός έλεγχος κινητήρα και σύστημα ASC.
 • Στιβαρό, σωληνωτό πλαίσιο από ατσάλι.
 • Πίσω ψαλίδι με μεγάλη στρεπτική ακαμψία και καινοτόμα ρουλεμάν έδρασης για ελαχιστοποίηση των κραδασμών.
 • Τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δύο αμορτισέρ με ελατήρια πίσω με μεγάλες διαδρομές.
 • Ισχυρά φρένα με στάνταρ ABS.
 • Στάνταρ τεχνολογία LED στα φώτα.
 • Συνδεσιμότητα: πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με προαιρετική έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών, με πολλαπλές ενδείξεις από το εργοστάσιο.
 • Ξεχωριστή, δυναμική σχεδίαση.
 • Εξαιρετική προστασία από τον αέρα και τη βροχή και προηγμένη εργονομία.
 • Άνετοι αποθηκευτικοί χώροι με δύο διαμερίσματα Flexcase.
 • Ελκυστικά χρώματα αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του C 400 X.