Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

What’s next από την LeasePlan Hellas στο Golden Hall


What’s next από την LeasePlan Hellas στο Golden Hall
Το what’s next της μετακίνησης και του leasing αυτοκινήτων φέρνει η LeasePlan Hellas στους επισκέπτες του Golden Hall, οι οποίοι μπορούν καθημερινά να «ανακαλύψουν το μέλλον», στο ειδικά διαμορφωμένο booth της εταιρείας.


Συγκεκριμένα, όσοι βρεθούν στο Golden Hall έως και τις 17 Δεκεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, μέσα από την αλληλεπίδραση με τη διαδραστική οθόνη του booth της LeasePlan Hellas και την επικοινωνία με τους εξειδικευμένους ανθρώπους της εταιρείας, για τα πλεονεκτήματα του leasing, για τον τύπο οχήματος που ταιριάζει στον εκάστοτε οδηγό, αλλά και για τα μοναδικά SpecialDeals που διαθέτει η εταιρεία αυτήν την περίοδο.

Μέσω της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας, η LeasePlan Hellas έχει ως στόχο να φέρει το ευρύ κοινό πιο κοντά στην επιλογή του leasing και προσκαλεί τον κάθε ενδιαφερόμενο - επαγγελματία ή ιδιώτη - να γνωρίσει τα οφέλη και να επιλέξει το επόμενό του αυτοκίνητο, με βάση τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες.

Παράλληλα, οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο booth της LeasePlan έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη μοναδική κλήρωση που υλοποιεί η εταιρεία, διεκδικώντας πλούσια δώρα.

Την παρουσία της LeasePlan στο Golden Hall, θα συνοδεύουν τα αυτοκίνητα (με σειρά εμφάνισης):
• Volvo XC60 T8 PHEV
• Jeep COMPASS 2.0 MJET 140hp 9ATX AWD LIMITED
• MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

Με 14 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας, η LeasePlan Hellas αποτελεί τον κατεξοχήν εξειδικευμένο συνεργάτη στον τομέα του leasing στην Ελλάδα, με στόλο που ξεπερνά τα 20.000 οχήματα, περισσότερους από 2.000 ενεργούς πελάτες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από 100 εργαζομένους.