Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Öhlins Μπροστινό Πιρούνι για Honda CRF 1000L Africa Twin

Öhlins Μπροστινό Πιρούνι για Honda CRF 1000L Africa Twin
Öhlins Μπροστινό Πιρούνι για Honda CRF 1000L Africa Twin

H Öhlins παρουσιάζει τα ολοκαίνουργια πιρούνια Adventure για το Honda CRF 1000L Africa Twin. Βασισμένο στο αξιόπιστο Motocross RXF και στο cartridge kit NIX 30A, το νέο πιρούνι έχει μόνο πλεονεκτήματα να προσφέρει σε σχέση με τον βασικό εξοπλισμό.


Σωλήνες χρυσού χρώματος με ειδική επεξεργασία, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, που μειώνει δραστικά τις τριβές και εξασφαλίζει ανθεκτικότητα σε διαδρομές δρόμου και off-road.


Η τεχνολογία NIX προσφέρει χωριστά κυκλώματα για την επαναφορά και τη συμπίεση, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη μπροστινή ανάρτησή σας τέλεια από τις άνω τάπες, χωρίς συμβιβασμούς.

Τα test rides έγιναν στα δάση της Σουηδίας για να διασφαλιστεί η απόδοση των πιρουνιών, η ασφάλεια και η ποιότητα. Η οδήγηση είναι απολαυστική και η ανάρτηση Öhlins εξαφανίζει οποιαδήποτε ανωμαλία του δρόμου, όπως λακούβες, πέτρες, εξογκώματα. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση της μοτοσυκλέτας με αυτά τα πιρούνια έγιναν εκτεταμένες δοκιμές και στο δρόμο. Τα πιρούνια έχουν εκπληκτικό κράτημα και σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν άνεση σε μεγάλα ταξίδια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Τεχνολογία NIX
  • Χρυσοί εξωτερικοί σωλήνες 48mm
  • Απόλυτα ρυθμιζόμενα
  • Χρυσή επίστρωση TiNitride (Νιτριδίου του Τιτανίου) στο εσωτερικό των σωλήνων