Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

«Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών»

«Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών»
«Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών»

Η LeasePlan, η κορυφαία εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης στόλων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα digital καμπάνια της με τίτλο «Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών».


Με σταθερά στραμμένο το ενδιαφέρον της στις διαδρομές των πελατών της, ακόμα και όταν αυτές δεν είναι διαδρομές αυτοκινήτων, η LeasePlan στη νέα digital καμπάνια της παρουσιάζει επιλεγμένες ιστορίες πελατών της και τις μεγάλες διαδρομές που οι ίδιοι έχουν διανύσει, ο καθένας στον χώρο του. Μέσα από δημιουργικά videos, ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος, πρόεδρος της Linkage και ο Διονύσης Αλέρτας, pastry chef, μας παρουσιάζουν την πορεία της καριέρας τους, μας μιλούν, για το πώς έπρεπε και πρέπει να είναι συνέχεια “on the move”, αλλά και για τα πιο σημαντικά γεγονότα που τους οδήγησαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Στη διαδρομή αυτή, η LeasePlan είναι δίπλα τους και εξελίσσεται διαρκώς, βοηθώντας τους να φτάσουν ακόμα πιο μακριά.Αντίστοιχα, αποτελώντας την μεγαλύτερη εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, η LeasePlan στέκεται δίπλα σε όλους τους πελάτες της, προκειμένου να ακολουθήσουν και να απολαύσουν τη δική τους διαδρομή και –γιατί όχι;- να γράψουν τη δική τους μικρή ιστορία.

Οι δύο αυτές ιστορίες αποτελούν μέρος της σειράς «Μικρές Ιστορίες μεγάλων διαδρομών» και η παραγωγή έγινε από την Feelm.