Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ο οδηγός της NISMO Mitsunori Takaboshi, στα δοκιμαστικά της Formula E

Ο οδηγός της NISMO Mitsunori Takaboshi, στα δοκιμαστικά της Formula E

Ο Mitsunori Takaboshi, οδηγός της NISMO και νικητής του πρωταθλήματος F3 της Ιαπωνίας για το 2017, συμμετείχε πρόσφατα στη δοκιμαστική φάση για το πρωτάθλημα ABB FIA Formula Ε, στο Μαρακές του Μαρόκο.


Η Nissan θα γίνει η πρώτη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία που θα αγωνιστεί στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτάθλημα αγώνων της ABB FIA Formula E, ξεκινώντας από την πέμπτη σεζόν, αργότερα εντός του έτους.


Ο Takaboshi είχε μια εκπληκτική σεζόν στη Formula 3 πέρυσι, κερδίζοντας επτά αγώνες και πραγματοποιώντας τους 11 πιο γρήγορους γύρους στις 20 κούρσες. Το πρόγραμμά του για το 2017 περιελάμβανε επίσης μια πλήρη σεζόν στην κατηγορία GT300 του Super GT, με το Nissan GT-R NISMO GT3.

Η πολλά υποσχόμενη Formula E, δίνει στη Nissan μια εξαιρετικά δυνατή παγκόσμια πλατφόρμα προβολής, διαμέσου της οποίας θα διαδοθεί το μήνυμα του Nissan Intelligent Mobility, της στρατηγικής δηλαδή της Nissan που έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο τα οχήματα της οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.