Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Nissan έχει πουλήσει πάνω από 75.000 οχήματα εξοπλισμένα με το ProPILOT Assist

Με πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Nissan γνωστοποίησε πως έχει πουλήσει πάνω από 75.000 οχημάτα εξοπλισμένα με την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT Assist (γνωστή και ως ProPILOT, σε αγορές εκτός της Βόρειας Αμερικής).


Το ProPILOT ενσαρκώνει τη δέσμευση της Nissan για να καταστήσει τα οχήματά της ασφαλέστερα και πιο συναρπαστικά μέσα από τις προηγμένες τεχνολογίες της. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, αποτελεί μέρος του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

"Το ProPILOT είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία και ένα σημαντικό δομικό στοιχείο για τα πλήρως αυτόνομα οχήματα που εντάσσονται στο όραμα Nissan Intelligent Mobility", δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan, Daniele Schillaci. "Το ProPILOT είναι ένα ακόμα παράδειγμα για το πώς προσφέρουμε σήμερα συναρπαστικές τεχνολογίες μέσω του Intelligent Mobility της Nissan, που θα μεταφέρει όλους σε έναν καλύτερο κόσμο."
Η πρωτοποριακή τεχνολογία ProPILOT της Nissan επιτρέπει στα οχήματα να λειτουργούν αυτόνομα κατά τη διάρκεια της οδήγησης σε μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο, βοηθώντας έτσι στην ασφαλέστερη οδήγηση και διευκολύνοντας το έργο του οδηγού σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας, ή σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας, το ProPILOT κατανοεί τις οδικές και κυκλοφοριακές καταστάσεις και εκτελεί με ακρίβεια κινήσεις στο σύστημα διεύθυνσης, επιτρέποντας στο όχημα να κινείται με φυσικό τρόπο, προσφέροντας την αίσθηση μιας απόλυτα φυσιολογικής οδήγησης.

Το ProPILOT είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, με διαισθητικό μενού λειτουργιών και με διακόπτη στο τιμόνι για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Η Nissan παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία το ProPILOT τον Αύγουστο του 2016, στο Serena minivan. Το σύστημα ενσωματώθηκε στο ανανεωμένο Nissan X-Trail, όπως και στο νέο Nissan LEAF. Η Nissan έχει πουλήσει περισσότερα από 72.000 οχήματα με την τεχνολογία ProPILOT στην Ιαπωνία.

Το ProPILOT Assist εντάχθηκε πρόσφατα στο Nissan Rogue στις Η.Π.Α. Θα είναι επίσης διαθέσιμο στο νέο Nissan LEAF στις Η.Π.Α., όπως και στα LEAF και Qashqai που θα διατεθούν στην Ευρώπη.

Εισάγοντας τις προηγμένες αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης σε κύρια μοντέλα της σε κάθε αγορά, η Nissan θα ενισχύσει την παγκόσμια πρωτοπορία της, προσφέροντας στους πελάτες και στα οχήματά της μεγαλύτερη ασφάλεια και αξία.

Video με την τεχνολογία ProPILOT μπορείτε να δείτε παρακάτω: