Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

“Automotoretrò 2018”: Η διεθνής έκθεση κλασικού αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο, από την 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου παρουσιάζοντας την "Κληρονομιά της FCA"


  • Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν μία επιλογή ιστορικών αυτοκινήτων - Fiat-Abarth 850 TC, Alfa Romeo Spider και Spidereuropa Pininfarina - και δύο μοντέλα της τρέχουσας παραγωγής: το εξαίσιο Abarth 695 Rivale και το εκπληκτικό Fiat 124 Spider.


Η "Κληρονομιά της FCA" έλαβε μέρος στην 36 έκδοση του "Automotoretrò", που φιλοξενήθηκε στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου μαζί με την ένατη...
έκδοση του "Automotoracing". Εκεί ο Roberto Giolito παρουσίασε καίριες καινοτομίες στις εργασίες της «Κληρονομιάς της FCA», το τμήμα της ομάδας που είναι αφιερωμένο στην διατήρηση και προώθηση της ιστορικής κληρονομιάς των μαρκών Alfa Romeo, Fiat και Abarth.

Η "Κληρονομιά της FCA" επέστρεψε στο "Automotoretrò" με ένα μοναδικό μεγάλο περίπτερο (η ξεχωριστή εγκατάσταση έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην τελευταία έκδοση της έκθεσης στο Τορίνο), η οποία στέγασε και τις μάρκες που εκπροσωπούνται από το τμήμα, και όπου οι επισκέπτες μπόρεσαν να θαυμάσουν ιστορικά αυτοκίνητα και δύο τρέχοντα μοντέλα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να υπογραμμιστεί και ο μοναδικός χαρακτήρας των Ιταλικών μαρκών της FCA και η ιστορική και τεχνολογική συνέχεια η οποία συνδέει τα αυτοκίνητα του παρελθόντος με εκείνα του παρόντος. Το περίπτερο πρόβαλε τις τελικές και πιο εξεζητημένες εξελίξεις των μοντέλων που έχουν γράψει την ιστορία της Ιταλικής αυτοκίνησης: τις Alfa Romeo Spider, και Spidereuropa Pininfarina. Μαζί τους, ένα συναρπαστικό Fiat-Abarth 850 TC - πρόκειται σύντομα να υποστεί μία πλήρη αποκατάσταση - και δύο απολύτως νέα μοντέλα: το Fiat 124 Spider, ένας φόρος τιμής στο εικονικό αυτοκίνητο του παρελθόντος το οποίο παρέχει μία αυθεντική εμπειρία ενός roadster, εμποτισμένη με Ιταλικό συναίσθημα, τεχνολογία και στιλ, και ένα Abarth 695 Rivale: την ειδική σειρά που φέρνει μαζί την Abarth και την Riva, δύο Ιταλικές μάρκες με μία κοινή διάκριση στην προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το θεαματικό περίπτερο του "Automotoretrò" ήταν μία αναπαραγωγή ενός συνεργείου της δεκαετίας του πενήντα, αναφέροντας αντικείμενα και εξοπλισμό που όλα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις μηχανολογικές εργασίες. Επίσης υπήρχαν εγκαταστάσεις όπως τα γραφεία και ο αποθηκευτικός χώρος μέσα σε δύο μεγάλα κιβώτια. Η προσέγγιση του σχεδιασμού του περιπτέρου ήταν βασισμένη στην ανάκτηση των θεμελιωδών χαρακτηριστικών από τον κόσμο της "κληρονομιάς".
Όπως πάντα, οι λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου είχαν επίσης πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.fcaheritage.com, την πύλη η οποία εξυπηρετεί ως μία online έκθεση του τμήματος της Κληρονομιάς της FCA και στοχεύει να είναι ένα σημείο αναφοράς για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την ιστορία, τις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες που εμπλέκουν τα κλασικά αυτοκίνητα των Ιταλικών μαρκών του Group. Οι ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων Alfa Romeo, και Fiat μπορούσαν επίσης να ζητήσουν το "Certificate of Origin" τόσο online όσο και στο περίπτερο, ενώ για την Abarth, υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες αποκατάστασης και πιστοποίησης αυθεντικότητας.