Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Απίστευτο...όσο και σοκαριστικό. Σκότωσε με μπουνιά υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων γιατί αργούσε να του πλύνει την BMW του

Απίστευτο...όσο και σοκαριστικό! Σκότωσε με μπουνιά υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων γιατί αργούσε να του πλύνει την BMW του

Ένας οδηγός μιας πανάκριβης BMW στην Ρωσία, σκότωσε εν ψυχρώ τον υπάλληλο ερνός πλυντηρίου αυτοκινήτων γιατί αυτός... αργούσε να του πλύνει το αυτοκίνητο.


Ο εξαγριωμένος Ρώσος οδηγός, καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να ρίχνει γροθιές σε δύο νυσταγμένους υπαλλήλους που δεν αντέδρασαν αρκετά γρήγορα όταν έφτασε εκεί στις 3.30 το πρωί.Ένας από τους υπαλλήλους έπεσε και συνέτριψε το κεφάλι του στο πάτωμα, στην πόλη Στουπίνο, κοντά στη Μόσχα.

Ο 39χρονος μετανάστης – υπάλληλος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου πέθανε λίγο αργότερα από σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, δήλωσε η αστυνομία.

Ο δεύτερος τραυματίστηκε, αλλά δεν κινδυνεύει.

Ο γενειοφόρος εισβολέας δεν κατονομάστηκε αλλά συνελήφθη λίγο μετά τη θανατηφόρα επίθεση και ομολόγησε την πράξη του. Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 8 χρόνων.