Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέες τιμές και εξοπλισμός για το επαγγελματικό Fiat Talento

το επαγγελματικό Fiat Talento
Νέες τιμές και εξοπλισμός για το επαγγελματικό Fiat Talento

Σχεδιασμένο για να μεταφέρει αγαθά ή επιβάτες, το Talento της Fiat Professional παρέχει στους επαγγελματίες μία ευρεία γκάμα λύσεων, η οποία κάνει τη διαφορά στην καθημερινή εργασία.


Οι τετράγωνες γραμμές του Talento υποδηλώνουν το ευρύχωρο εσωτερικό του, προσθέτοντας άνεση σε κάθε ταξίδι. Ειδικά η επαγγελματική έκδοση (van) ξεχωρίζει για τον κορυφαίο όγκο φόρτωσης που προσφέρει: 8,6m3 στην έκδοση με μακρύ μεταξόνιο και υψηλή οροφή.

Εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά συστήματα Traction +, ESC και Ηill Ηolder, το Talento εργάζεται οπουδήποτε χρειαστεί στο απαιτητικό ελληνικό οδικό δίκτυο. Είτε μεταφέρονται 8 επιβάτες με τις αποσκευές τους, είτε φορτίο 1,2 τόνων, ο πετρελαιοκινητήρας των 1.6lt σε εκδόσεις με μονό τούρμπο (120hp), ή διπλό τούρμπο και σύστημα Start & Stop (125hp) διαθέτει τον κατάλληλο συνδυασμό ισχύος και οικονομίας. Ενδεικτικά, η ονομαστική κατανάλωση μεικτού κύκλου στις επιβατικές εκδόσεις, είναι μόλις 5,6lt/100km.

Τα παραπάνω προτερήματα, σε συνδυασμό με την ελκυστική σχέση τιμής / αξίας έφεραν το Talento Combi στη 2η θέση των ταξινομήσεων της κατηγορίας του (επιβατικά van έως και 9 θέσεων), τη χρονιά που πέρασε.

Τώρα, το Talento αποκτά ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό. Οι επιβατικές εκδόσεις γίνονται ακόμα πιο άνετες, ενσωματώνοντας στο βασικό εξοπλισμό στοιχεία όπως:

κλιματισμό εμπρός και πίσω επιβατών,
ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι,
φιμέ πλαϊνά κρύσταλλα (έκδοση με μακρύ μεταξόνιο) και
δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες επιβατών (αριστερά και δεξιά) για ανετότερη επιβίβαση και αποβίβαση.

Οι επαγγελματικές εκδόσεις (Van) γίνονται πιο λειτουργικές για τον επαγγελματία, προσφέροντας αντίστοιχα στο βασικό εξοπλισμό:
  • ηχοσύστημα με Bluetooth,
  • θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι,
  • κρύσταλλα στην πίσω διπλή πόρτα, καθώς και
  • εργοστασιακή προστατευτική επένδυση του χώρου φόρτωσης, ως τη μέση του ύψους του.

Ενδεικτικά, οι νέες τιμές του Fiat Professional Talento έχουν ως εξής: