Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Margot Robbie, πρέσβειρα Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων της Nissan , επιβεβαιώνει το νέο πρωτότυπο της Formula E, που θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Margot Robbie, πρέσβειρα Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων της Nissan ,  επιβεβαιώνει το νέο πρωτότυπο της Formula E, που θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης
Η Margot Robbie, πρέσβειρα της Nissan στα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα, αποκάλυψε σήμερα κατά τη διάρκεια της πρώτης ζωντανής προβολής της στο Facebook, ότι η Nissan θα παρουσιάσει ένα νέο ...
ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο για την Formula E, στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (στις 6 Μαρτίου).

Σε μια ακόμα πρωτιά, οι κάμερες, τα φώτα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για τη ζωντανή μετάδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, τροφοδοτήθηκαν με ρεύμα από την μπαταρία του νέου Nissan LEAF.

Η κίνηση της Nissan να συμμετάσχει στη διαρκώς αναπτυσσόμενη Formula E, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής, σε παγκόσμια κλίμακα, για τη διάδοση του οράματος Intelligent Mobility της μάρκας, της στρατηγικής των τριών πυλώνων για τον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα της Nissan οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Επιπλέον, τον περασμένο Οκτώβριο, η Margot ανήγγειλε το Hλεκτρικό Οικοσύστημα της Nissan, το οποίο στοχεύει στη μετατροπή του τρόπου με τον οποίο οδηγούμε και ζούμε. Μάλιστα κατά την πραγματοποίηση της τρίτης ξεχωριστής εκδήλωσης Nissan Futures στο Όσλο της Νορβηγίας , η Margot ανήγγειλε τρία νέα πιλοτικά προγράμματα βιωσιμότητας που στοχεύουν στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων, της εφευρετικότητας και της εμπειρίας του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της Nissan. Τα προγράμματα αυτά, στοχεύουν στους ζωτικούς τομείς της πρόσβασης στην ενέργεια και της ανακούφισης από καταστροφές.

Σύμφωνα με την Margot Robbie. "Ο κόσμος κινείται ηλεκτρικά και η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη. Ακόμα και οι κάμερες σήμερα τροφοδοτούνται από το Nissan LEAF - κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να κάνει ένα αυτοκίνητο. Είναι τρελό με έναν τρόπο, αλλά είναι μια άλλη απλή επίδειξη για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οδηγούμε και ζούμε, για να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο και πιο βιώσιμο κόσμο για όλους".

Η βραβευμένη Margot Robbie είναι μια παγκοσμίου φήμης Αυστραλιανή ηθοποιός και παραγωγός. Έχει πρόσφατα προταθεί ως υποψήφια καλύτερη "Ηθοποιός σε πρωταγωνιστικό ρόλο" στα Βραβεία της Ακαδημίας για το 2018 για το ρόλο της ως Tonya Harding, στην ταινία “Εγώ, η Tonya” (2017).