Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η Massey Ferguson απέσπασε βραβείο καινοτομίας

Η Massey Ferguson απέσπασε βραβείο καινοτομίας

Ένα Silver Leaf για τα τρακτέρ της Σειράς MF 3700


Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, πρόσθεσε ένα ακόμα βραβείο στο συνολικό αριθμό διακρίσεών της, με την κατάκτηση του Silver Leaf για τα νέα τρακτέρ MF 3700. Ήταν ένα από τα Βραβεία Καινοτομίας που δόθηκαν κατά τη διάρκεια του Fieragricola Show τιμώντας τις γεωργικές τεχνολογίες.

Αυτά τα ολοκαίνουργια, τρακτέρ MF 3700 απευθύνονται σε αγρότες που ασχολούνται με καλλιέργειες αμπελώνων, φρούτων, οπωροφόρων δέντρων και εργασίες σε ορεινά και επικλινή εδάφη. Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε από την ανάρτηση του εμπρός άξονα και το νέο χειριστήριο πολλαπλών χρήσεων που συνδυάζει τις λειτουργίες του συμπλέκτη, του κιβωτίου και άλλων εφαρμογών σε ένα εύκολο χειριστήριο τύπου joystick.

Τα Fieragricola Innovation Awards 2018 (Premio Innovazione 2018) πραγματοποιούνται από την Veronafiere, τους διοργανωτές της Έκθεσης, σε συνεργασία με το L’Edizioni L’Informatore Agrario, εκδοτικό οίκο εντύπων με θέμα τη γεωργία. Για την επιλογή των νικητών, η κριτική επιτροπή λαμβάνει υπόψη της την καινοτομία, την αυθεντικότητα, την περιβαλλοντική συμβατότητα και οικονομική βιωσιμότητα, τη βελτίωση της προϊοντικής ποιότητας και την προϊοντική λειτουργικότητα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την κατάκτηση του Silver Leaf» δήλωσε ο Gianluca Gherardi, Διευθυντής Εθνικών Πωλήσεων και Ιταλίας της Massey Ferguson. «Με μοντέλα ειδικά για κάθε κατηγορία γεωργικών εργασιών, η νέα Σειρά MF 3700 διαθέτει κορυφαίας ποιότητας, πρακτικά μηχανήματα, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, πολύ χαμηλή κατανάλωση, υποδειγματική άνεση και ευελιξία.»


Με το πλάτος των μηχανημάτων να κυμαίνεται από 1,0m έως 2,2m, η νέα Σειρά MF 3700 75-105hp περιλαμβάνει πέντε τύπους: V (Vineyard), S (Special), F (Fruit), GE (Ground Effect - χαμηλού προφίλ) και WF (Wide Fruit). Η έκδοση Wide Fruit είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο με φαρδύτερο πλαίσιο για μεγαλύτερη ευστάθεια, που το κάνει ιδανικό για ορεινούς αμπελώνες και φάρμες σε επικλινείς εκτάσεις

Η Σειρά MF 3700 ήταν επίσης Φιναλίστ στο θεσμό βραβείων Τρακτέρ της Χρονιάς 2018 (Tractor of the Year 2018 Awards).

Σχετικά με την AGCO
Η AGCO (NYSE: AGCO) είναι παγκόσμιος ηγέτης στη σχεδίαση και διανομή αγροτικών λύσεων και υποστηρίζει την παραγωγικότερη γεωργία με μία πλήρη γκάμα εξοπλισμού και σχετικών υπηρεσιών. Τα προϊόντα AGCO πωλούνται μέσα από πέντε βασικές μάρκες, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® και Valtra®, με την υποστήριξη τεχνολογιών ακριβείας Fuse® και υπηρεσιών βελτιστοποίησης αγροκτημάτων, και διανέμονται σε όλο τον κόσμο μέσω ενός συνδυασμένου δικτύου σχεδόν 3.000 ανεξάρτητων εμπόρων και διανομέων σε περισσότερες από 140 χώρες. Η AGCO ιδρύθηκε το 1990 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Duluth, GA, ΗΠΑ. Το 2016, η AGCO είχε έσοδα πωλήσεων 7,4 δισεκ. δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.AGCOcorp.com. Για εταιρικά νέα, πληροφορίες και εκδηλώσεις, ακολουθήστε μας στο Twitter: @AGCOCorp. Για οικονομικά νέα στο Twitter, ακολουθήστε το hashtag #AGCOIR