Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Alfa Romeo: Περιορισμένες εκδόσεις Nürburgring Stelvio Quadrifoglio Nring και Giulia Quadrifoglio Nring


Nürburgring Stelvio Quadrifoglio Nring και Giulia Quadrifoglio Nring
Οι ξεχωριστές και περιορισμένες εκδόσεις Nürburgring Stelvio Quadrifoglio Nring και Giulia Quadrifoglio Nring, δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό των ρεκόρ της Alfa Romeo στη θρυλική γερμανική πίστα Nürburgring. Η Stelvio κρατά το ρεκόρ στην κατηγορία της, με το χρόνο των 7 λεπτών και 51.7 δευτερολέπτων. Είναι το γρηγορότερο ...
SUV, με τον κορυφαίο 2.9 V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρα 510 ίππων και 600Nm ροπή, που φτάνει τα 283 χλμ./ώρα με επιτάχυνση από 0 στα 100 σε μόλις 3.8 δευτερόλεπτα. Η Giulia Quadrifoglio κρατά το ρεκόρ των σεντάν παραγωγής, με lap time 7'32'', χάρη στον εξαιρετικό της χειρισμό, τη μέγιστη ταχύτητα των 307 χλμ./ώρα και την επιτάχυνση από το 0 στα 100 χλμ/ώρα, την οποία επιτυγχάνει σε μόλις 3.9 δευτερόλεπτα.

Μόνο 108 αυτοκίνητα θα παραχθούν για κάθε μοντέλο, για τους συλλέκτες αλλά και για τους πιο πιστούς οπαδούς της Alfa Romeo. Οι νέες εκδόσεις έχουν αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως το αριθμημένο σήμα στο ταμπλό με ανθρακονήματα και το μοναδικό χρώμα Circuito Grey, αποκλειστικά για την περιορισμένη έκδοση.

Εκτός από τις παραπάνω ξεχωριστές λεπτομέρειες, ο βασικός εξοπλισμός της σειράς Nring περιλαμβάνει κεραμικά φρένα από ανθρακόνημα, αγωνιστικά καθίσματα Sparco με κόκκινες ραφές και σκελετό επίσης από ανθρακόνημα. Τα ανθρακονήματα κυριαρχούν επίσης στη λαβή του αυτόματου κιβωτίου της Mopar και στο δερμάτινο alcantara τιμόνι. Το μπροστινό σήμα, τα καλύμματα των καθρεπτών και οι λεπτομέρειες στις πλαϊνές ποδιές, είναι φτιαγμένα επίσης από ανθρακονήματα, ενώ υπάρχουν, ακόμη, φιμέ παράθυρα, ενεργό cruise control, premium πακέτο ήχου από την Harman Kardon και το AlfaTM Connect 3D Nav infotainment system με οθόνη 8,8 ιντσών και DAB. Επιπλέον η Giulia λανσάρει μια νέα οροφή από ανθρακόνημα, ενώ και οι δύο φέρουν το ματ λογότυπο της Mopar.