Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Fiat 500 Mirror: Η πιο "connected" οικογένεια της Fiat με κάμερα οπισθοπορείας και το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Tom Tom 3D

Η νέα οικογένεια Mirror ανταποκρίνεται στη μακρά παράδοση που έχει η Fiat στο να διευκολύνει την πρόσβαση στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και στις λειτουργίες που απλοποιούν...
τη ζωή των οδηγών, αλλά και των επιβατών. Οι σειρές 500X Mirror, 500L Mirror και 500 Mirror περιέχουν σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να συνδέουν το smartphone τους με το σύστημα Uconnect με πρακτικό και, πάνω απ' όλα, ασφαλή τρόπο.

Η κάμερα οπισθοπορείας (μόνο στο 500X και 500L) και το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Tom Tom 3D είναι διαθέσιμα.


Το στυλ των 3 οχημάτων αντλεί έμπνευση από τον κόσμο της τεχνολογίας, ξεκινώντας από τον χρωματικό κώδικα στις αποχρώσεις του μπλε, το χρώμα του Hi-Tech και της συνδεσιμότητας. Και στα τρία μοντέλα ξεχωρίζουν το λογότυπο "Mirror" στην B-κολώνα αλλά και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες χρωμίου. Είναι σχεδιασμένα για καταναλωτές που ενδιαφέρονται κυρίως για τη συνδεσιμότητα και αναζητούν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του infotainment αλλά έχουν, ταυτόχρονα, και πολλές απαιτήσεις σχετικά με το στυλ του αυτοκινήτου που οδηγούν.

Ειδικότερα, το Fiat 500 Mirror είναι σχεδιασμένο για τον κόσμο των Millenials και έρχεται σε τόσο σε 3-θυρη έκδοση με γυάλινη οροφή όσο και σε Cabrio. Το Fiat 500L είναι το αυτοκίνητο για τις οικογένειες που θέλουν να είναι πάντα connected, με τη νέα απόχρωση Venezia Blue σε δύο τόνους σε συνδυασμό με ματ γκρι οροφή και ματ μαύρες ζάντες 17'' από κράμα αλουμινίου με διαμαντένιο φινίρισμα.