Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Επαγγελματικό...Talento από την Fiat me 25.600€ !

Επαγγελματικό...Talento από την Fiat me 25.600€ !
Fiat Professional Talento: Νέες τιμές, αναβαθμισμένος εξοπλισμός

Σχεδιασμένο για να μεταφέρει αγαθά ή επιβάτες, το Talento της Fiat Professional παρέχει στους επαγγελματίες μία ευρεία γκάμα λύσεων, η οποία κάνει τη διαφορά στην καθημερινή εργασία.

Οι τετράγωνες γραμμές του Talento υποδηλώνουν το ευρύχωρο εσωτερικό του, προσθέτοντας άνεση σε κάθε ταξίδι. Ειδικά η επαγγελματική έκδοση (van) ξεχωρίζει για τον κορυφαίο όγκο φόρτωσης που προσφέρει: 8,6m3 στην έκδοση με μακρύ μεταξόνιο και υψηλή οροφή.


Εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά συστήματα Traction +, ESC και Ηill Ηolder, το Talento εργάζεται οπουδήποτε χρειαστεί στο απαιτητικό ελληνικό οδικό δίκτυο. Είτε μεταφέρονται 8 επιβάτες με τις αποσκευές τους, είτε φορτίο 1,2 τόνων, ο πετρελαιοκινητήρας των 1.6lt σε εκδόσεις με μονό τούρμπο (120hp), ή διπλό τούρμπο και σύστημα Start & Stop (125hp) διαθέτει τον κατάλληλο συνδυασμό ισχύος και οικονομίας. Ενδεικτικά, η ονομαστική κατανάλωση μεικτού κύκλου στις επιβατικές εκδόσεις, είναι μόλις 5,6lt/100km.

Τα παραπάνω προτερήματα, σε συνδυασμό με την ελκυστική σχέση τιμής / αξίας έφεραν το Talento Combi στη 2η θέση των ταξινομήσεων της κατηγορίας του (επιβατικά van έως και 9 θέσεων), τη χρονιά που πέρασε.

Τώρα, το Talento αποκτά ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό. Οι επιβατικές εκδόσεις γίνονται ακόμα πιο άνετες, ενσωματώνοντας στο βασικό εξοπλισμό στοιχεία όπως:

  • κλιματισμό εμπρός και πίσω επιβατών,
  • ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι,
  • φιμέ πλαϊνά κρύσταλλα (έκδοση με μακρύ μεταξόνιο) και
  • δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες επιβατών (αριστερά και δεξιά) για ανετότερη επιβίβαση και αποβίβαση.


Οι επαγγελματικές εκδόσεις (Van) γίνονται πιο λειτουργικές για τον επαγγελματία, προσφέροντας αντίστοιχα στο βασικό εξοπλισμό

  • ηχοσύστημα με Bluetooth,
  • θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι,
  • κρύσταλλα στην πίσω διπλή πόρτα, καθώς και
  • εργοστασιακή προστατευτική επένδυση του χώρου φόρτωσης, ως τη μέση του ύψους του.

Ενδεικτικά, οι νέες τιμές του Fiat Professional Talento έχουν ως εξής:Το Talento με το νέο εξοπλισμό είναι άμεσα διαθέσιμο στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Fiat Professional.