Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το 5ο THESSALONIKI TUNING SHOW ανοίγει τις πύλες του στις 27 Απριλίου 2018 στη Helexpo

Το 5ο THESSALONIKI TUNING SHOW ανοίγει τις πύλες του στις 27 Απριλίου 2018  - Το Thessaloniki Tuning Show για τρεις ολόκληρες μέρες θα βρίσκεται στον πολυχώρο της Helexpo και σας καλεί να δώσετε το παρόν σε ένα από τα πιο hot events του 2018.

Το 5ο THESSALONIKI TUNING SHOW ανοίγει τις πύλες του στις 27 Απριλίου 2018 στη Helexpo και θα αποτελέσει το ορόσημο της σεζόν, την πιο λαμπερή γιορτή της αυτοκίνησης, το μαγνήτη που θα προσελκύσει όλους αυτούς, που ξέρουν ότι και φέτος θα δουν, θα απολαύσουν και θα θαυμάσουν το top of the top στο χώρο του αυτοκινήτου.

Τα περίπτερα που έχουν επιλεγεί είναι το περίπτερο 3 1800τμ όπου συμμετέχουν 55 εκθέτες ,το περίπτερο 17 3500τμ που θα φιλοξενήσει την ποιο μεγάλη Αρένα στην χώρα μας σε κλειστό χώρο και το περίπτερο 3 3000 τμ στο οποίο θα γίνουν για πρώτη φορά οι τελικοί Ευρώπης στο διαγωνισμό ήχου. Στον εξωτερικό χώρο θα πάρουν μέρος τα Club και ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων φορτηγών . Το parking θα είναι ελεύθερο για το κοινό στο εσωτερικό χώρο ΔΕΘ.
FB page: https://www.facebook.com/ThessalonikiTuningShow/

Για πρώτη φορά το dBDRA European Spring Break στην Ελλάδα

Η εκδήλωση dBDRA European Spring Break θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Thessaloniki Tuning Show. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε τρία περίπτερα της ΔΕΘ Helexpo, σε εκθεσιακο χωρο ανω των 8500 τ.μ. με πάνω από 50 εκθέτες. Η εκδήλωση αφορά όλους τους λάτρεις των αυτοκίνητων και περιλαμβάνει tuning event, dB Drag Racing event, drifting, dance show, πολλά περίπτερα εκθετών και άλλα. H dBDRA προσκαλεί τους διαγωνιζόμενους από όλη την Ευρώπη να παρευρεθούν σε αυτή την τριήμερη έκθεση. Θα συμμετέχουν διεθνείς κριτές και παράλληλα θα προσφέρεται και εκπαίδευση κριτών