Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Οκτώ μήνες φυλάκιση για άσεμνη χειρονομία σε οδηγό στην Αγγλία...

Οκτώ μήνες φυλάκιση για άσεμνη χειρονομία σε οδηγό στην Αγγλία...
Ένας 67χρονος τιμωρήθηκε με οκτώ μήνες φυλάκιση για άσεμνες χειρονομίες που έκανε στις κάμερες της αστυνομίας.

Όχι μία, ούτε δύο! Τρεις φορές έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στις κάμερες της αστυνομίας του Γιορκσάιρ ο 67χρονος, Τίμοθι Χιλ και έτσι κατηγορήθηκε για διακωμώδηση της δικαιοσύνης με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Ο Τίμοθι Χιλ ήταν υπέρ του δέοντος προκλητικός απέναντι στις κάμερες της αστυνομίας, όπου τις συναντούσε και συνελήφθη από αυτές σε πολλαπλές άσεμνες χειρονομίες.

Τη θέση του δυσχέρανε το γεγονός πως στο Range Rover του διέθετε σύστημα παραπλάνησης των συστημάτων που ανιχνεύουν τις παραβάσεις, ενώ είχε την φαεινή ιδέα να πετάξει το εν λόγω gadget σε ένα ποτάμι που βρίσκεται πίσω από το σπίτι του. Έτσι το δικαστήριο αποφάσισε πως για τους επόμενους οκτώ μήνες δεν θα χρειαζόταν καν το σπίτι του και θα τους περνούσε στην φυλακή. Όταν αποκαλύφθηκαν όλα τα παραπάνω στο δικαστήριο δήλωσε την ενοχή του, του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για έναν χρόνο και από τις 23 Απριλίου είναι εκτίει την ποινή του.

Η αστυνομία του Γιορκσάιρ μάλιστα πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον 67χρονο, καθώς τον έκανε ρεζίλι παγκοσμίως, αν και δεν θα τον πειράζει ιδιαιτέρως στην φυλακή, καθώς δημοσιοποίησε και το video με τις παραβάσεις του στο Twitter, αλλά και την ενδιαφέρουσα ιστορία του.
πηγή