Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Έρευνες για κύκλωμα που έδινε διπλώματα έναντι αμοιβής. Κλήση για κατάθεση σε πολλούς ιδιοκτήτες σχολών οδηγών

Έρευνες για κύκλωμα που έδινε διπλώματα έναντι αμοιβής. Κλήση για κατάθεση σε πολλούς ιδιοκτήτες σχολών οδηγών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, για υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας, που φέρονται να εμπλέκονται σε έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, έναντι αμοιβής.
Οι έρευνες τις Αστυνομίας ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες ιδιοκτητών σχολών οδηγών και πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες, επί σειρά ετών, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών του νησιού φέρεται πως σε συνεργασία με κάποιες σχολές οδηγών του νησιού εξέδιδαν, έναντι αμοιβής, διπλώματα οδήγησης.

Όπως αναφέρθηκε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από το γραφείο Τύπου της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ διευκρινίσεις για την υπόθεση αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.


Από τη μεριά του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, πως «με δική του απόφασή του, την περασμένη Τρίτη, 8 Μαΐου, έδωσε εντολή να κλείσει για το κοινό, η υπηρεσία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας, προκειμένου να διευκολυνθεί απερίσπαστα η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας».

«Δώσαμε εντολή στη Υπηρεσία Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κέρκυρας, να διευκολύνει με κάθε τρόπο τον έλεγχο των επιθεωρητών της Δημόσιας Διοίκησης και της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας», είπε ο κ. Γαλιατσάτος.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν κληθεί να καταθέσουν στην αρμόδια Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πολλοί εκ των ιδιοκτητών Σχολών Οδηγών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νησί.