Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ο Μαρκ Γουέμπερ πάει… βόλτα τη Μαρία Σαράποβα και εκείνη τα βλέπει όλα. Δείτε το βίντεο με τους δύο σταρ μέσα σε μια Porsche 911 GT2 RS

Ο Μαρκ Γουέμπερ πάει… βόλτα τη Μαρία Σαράποβα και εκείνη τα βλέπει όλα. Δείτε το βίντεο με τους δύο σταρ μέσα σε μια Porsche 911 GT2 RS

Πώς θα σας φαινόταν μια βόλτα μέσα σε ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου (πιθανότατα το ταχύτερο), το οποίο οδηγεί ένας από τους πιο γρήγορους άνθρωπους του πλανήτη; Για κάποιους θα ήταν μια άκρως διασκεδαστική και πρωτότυπη εμπειρία, για κάποιους άλλους ίσως τρομακτική και για κάποιους ίσως και τα δύο μαζί.


Στην τρίτη κατηγορία φαίνεται να ανήκει η Μαρία Σαράποβα, η οποία βρέθηκε τόσο πίσω από το τιμόνι μιας Porsche 911 GT2 RS όσο και στη θέση του συνοδηγού, έχοντας ως οδηγό τον Μαρκ Γουέμπερ. Ο Αυστραλός πρώην πιλότος της Formula 1, όταν πήρε στα χέρια του το «υπερόπλο» της γερμανικής εταιρείας έβγαλε μέρος των ικανοτήτων του στην πίστα του Βάισαχ, κάνοντας τη Ρωσίδα τενίστρια νατα δει όλα!


Υπενθυμίζεται ότι η κίτρινη Porsche 911 GT2 RS πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ για σπορ αυτοκίνητα που είναι εγκεκριμένα για χρήση και στον δρόμο, στην πίστα των 20,6 χιλιομέτρων του Νίρμπουργκρινγκ, με χρόνο 6 λεπτά και 47,3 δευτερόλεπτα.

Δείτε τη... βόλτα των Σαράποβα και Γουέμπερ: