Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή επισκεπτών στο πιο επιτυχημένο THESSALONIKI TUNING SHOW

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή επισκεπτών στο πιο επιτυχημένο THESSALONIKI TUNING SHOW


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή επισκεπτών στο πιο επιτυχημένο THESSALONIKI TUNING SHOW, το οποίο έριξε αυλαία την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Η διοργανώτρια VAG Comment, με την υποστήριξη της εταιρείας Κaoil, κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να συγκεντρώσει για τρεις ολόκληρες μέρες στην ‘’καρδιά’’ της Θεσσαλονίκης τις κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της αυτοκίνησης και να εντυπωσιάσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά όλους όσοι επισκέφθηκαν την Helexpo ΔΕΘ!


Πενήντα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα εταιριών που ασχολούνται με βελτίωση, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, ηχοσυστήματα, συναγερμούς, dragster αλλά και highly exclusive cars έκλεψαν τις εντυπώσεις και τις καρδιές του fans του αυτοκινήτου.


Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου δεν έλειψαν τα show δεξιοτεχνίας από τη διάσημη SXS team, οι οδηγοί της οποίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα και παρουσίασαν κάθε είδους οδηγική ‘’τρέλα’’ και ατελείωτα drifts , buget, BMX. Τα περίφημα Transformers μαγνήτισαν τα βλέμματα των μικρών και μεγάλων επισκεπτών ενώ τα εκρηκτικά show girls κατέκλυσαν στην κυριολεξία τους εκθεσιακούς χώρους δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση.

Σημαντική επιτυχία του THESSALONIKI TUNING SHOW ήταν η διεξαγωγή, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, του «dBDRA European Spring Break», το οποίο ήταν ενταγμένο στο πλαίσιο του διαγωνισμού ηχοσυστημάτων.

Το 5ο THESSALONIKI TUNING SHOW, με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού Kaoil, ήταν αδιαμφισβήτητα το best off της αυτοκίνησης για το 2018 στη Θεσσαλονίκη. Όμως ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και τα καλύτερα έρχονται. Μέχρι το επόμενο ραντεβού του χρόνου …thank God we lived it!!!