Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η πιο «κολασμένη» στροφή του κόσμου βρίσκεται στην Εσθονία. Για κάθε οδηγό αποτελεί πρόκληση - Δείτε βίντεο

Η πιο «κολασμένη» στροφή του κόσμου βρίσκεται στην Εσθονία. Για κάθε οδηγό αποτελεί πρόκληση - Δείτε βίντεο

Σε ένα χωριό στο νοτιοανατολικό τμήμα της Εσθονίας υπάρχει μια πίστα που δεν είναι υπερβολή να πούμε πως διαθέτει μια από τις πιο προκλητικές και συνάμα θεαματικές στροφές στον κόσμο.


Για κάθε οδηγό αποτελεί πρόκληση το πέρασμα από την «Eau Rouge» του Σπα ή την «Corkscrew» της Λαγκούνα Σέκα που θεωρούνται οι απόλυτες δοκιμασίες, λόγω της υψομετρικής διαφοράς που υπάρχει.
Σε αυτές εύκολα μπορεί να χωρέσει και η επονομαζόμενη στροφή «Roller Coaster From Hell» που βρίσκεται στο Kehala Ring, μια πίστα που βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό (Κεχάλα) και φιλοξενεί μεταξύ άλλων και αγώνες του Πρωταθλήματος drift Εσθονίας (NEZ Drift Championship).Μια κατηφορική ανοιχτή στροφή στην οποία τα αγωνιστικά που έρχονται με φόρα εκτοξεύονται και προσγειώνονται με το πλάι ντριφτάροντας.
Το τέλειο πλασάρισμα προφανώς και αποτελεί μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή για τους οδηγούς που αναζητούν το θέαμα, ενώ δεν λείπουν και οι άτυχες στιγμές.

Πραγματικά από τις πιο εντυπωσιακές στροφές που έχουμε δει και μπορείτε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι στα βίντεο του θέματος.