Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Εντυπωσιακή καταδίωξη κλεμμένου τεθωρακισμένου από περιπολικά στις ΗΠΑ

Εντυπωσιακή καταδίωξη κλεμμένου τεθωρακισμένου από περιπολικά στις ΗΠΑ
Ο στρατιώτης σταμάτησε και παραδόθηκε - Δείτε το βίντεο

Αντάξια ενός βιντεοπαιχνιδιού ήταν η καταδίωξη που παρακολούθησαν χθες όσοι βρέθηκαν στον αμερικανικό αυτοκινητόδρομο Broad Street στο Ρίτσμοντ.

Περιπολικά της αστυνομίας καταδιώκουν ένα τεθωρακισμένο, που είχε κλαπεί από έναν στρατιώτη. Ο οδηγός αγνόησε όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ανέπτυξε τη μέγιστη ταχύτητα που του επιτρέπουν οι ερπύστριές του -65 χλμ/ώρα- στους δρόμους της Βιρτζίνια.


«Ειλικρινά μού έφερε στο νου το παιγνίδι Grand Auto Theft, όταν ένα τανκ τρέχει στη μέση της πόλης, ήταν σουρεαλιστικό», αφηγήθηκε ο Κέιλι, ένας αυτόπτης μάρτυρας, στο τοπικό κανάλι WWBT.

Καθώς δεν μπορούσαν να σταματήσουν το τεθωρακισμένο τρυπώντας τα λάστιχα, όπως θα έκαναν με ένα κλασικό όχημα, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να το καταδιώξουν μέχρι που ο στρατιώτης σταμάτησε και παραδόθηκε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Το τεθωρακισμένο, το οποίο δεν είχε οπλισμό, είχε κλαπεί από μια βάση της Εθνοφρουράς της Βιρτζίνια και στη συνέχεια είχε φθάσει στο Ρίτσμοντ μέσω των μεγάλων οδικών αξόνων που οδηγούν στην πόλη, εξήγησε η τοπική αστυνομία.

πηγή