Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Μοναδικός διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr και την A.Ισμαήλος Α.Ε.της Mercedes-Benz

Το συμβουλευτικό site AsfaleiaAutokinitou.gr συνεργάζεται με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή Α.Ισμαήλο Α.Ε. της Mercedes-Benz, μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στον χώρο του αυτοκινήτου των τελευταίων δεκαετιών.Δημιουργούν μαζί έναν διαγωνισμό στο Facebook για τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook(https://www.facebook.com/AsfaleiaA/), προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή ένανδωρεάν τεχνικό έλεγχο και ειδική τιμή για βιολογικόκαθαρισμό για το όχημά τουαπό την Α.Ισμαήλος Α.Ε. της Mercedes-Benz.
Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις η ένταξη στην καθημερινότητα δεν είναι απαραίτητη μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά και για το όχημά μας. Γι΄αυτό και τα δώρα του διαγωνισμού μας είναι ένας τεχνικός έλεγχος για οχήματα μάρκας Smart και Mercedes-Benzσε συνδυασμό με βιολογικό καθαρισμό ο οποίος προσφέρεται σε ειδική τιμή. Έτσι, από την Πέμπτη 13 έως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της σελίδας AsfaleiaAutokinitou.gr θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο.
Αν θες να είσαι εσύ ο τυχερός, μη χάνεις χρόνο και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο: https://www.facebook.com/AsfaleiaA/photos/a.168916657129985/241884186499898/?type=3&theater.