Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητο και η έκπληξη κρυβόταν κάτω από το καπό (Pics)

Κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητο και η έκπληξη κρυβόταν κάτω από το καπό
Η έντρομη οδηγός τηλεφώνησε στην Αστυνομία που αδυνατούσε να δώσει λύση


Μια γυναίκα στο Όμρο του Ουισκόνσιν οδηγούσε ανέμελη το αυτοκίνητό της όταν ξαφνικά διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει με τη λειτουργία του κινητήρα. Έκανε στην άκρη, έσβησε τη μηχανή και επιχείρησε να δει τι ακριβώς συμβαίνει στον κινητήρα.

Ανοίγοντας το καπό ωστόσο την περίμενε μια τρομακτική έκπληξη. Ένας βασιλικός πύθωνας είχε εισβάλλει στο διαμέρισμα του κινητήρα προκαλώντας προβλήματα στη λειτουργία του μοτέρ καθώς εμπόδιζε τον ιμάντα χρονισμού.

Έντρομη η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε για το περιστατικό. Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό με δύο αξιωματικούς που όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να απομακρύνουν το φίδι από τον κινητήρα. Έτσι κάλεσαν τον ειδικό σε ό,τι έχει να κάνει με ερπετά, Στιβ Κέλερ ο οποίος έδωσε λύση στο πρόβλημα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης και έτυχε ιδιαίτερης αναφοράς από το αστυνομικό τμήμα που ενημέρωσε για την ιστορία μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

«Το ερπετό είναι ζωντανό και καλά στην υγεία του. Λίγο κουρασμένο και φοβισμένο», ανέφερε με χιούμορ o διαχειριστής του λογαριασμού...

πηγή: newsbeast.gr