Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων | 17-18 Νοεμβρίου

2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων | 17-18 Νοεμβρίου

Ο 2ος αγώνας του φετινού Πρωταθλήματος Ταχύτητας και ο 1ος για το HellenicTimeTrialChallenge, θα διεξαχθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου. Και οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει!


Η τοποθεσία είναι γνώριμη αλλά το σκηνικό διαφορετικό. Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων έχει στρωθεί σε σημεία με νέα άσφαλτο και είναι έτοιμο να δείξει το φρέσκο του πρόσωπο στους οδηγούς. Στον αγώνα, που διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ, θα δώσουν το «παρών» οδηγοί με αυτοκίνητα των ανταγωνιστικών κατηγοριών Ν, Α και Ε, με Μονοθέσια, με τις ξεχωριστές κατασκευές της FormulaSaloon και με πανέμορφα Ιστορικά αγωνιστικά.

Με δεδομένο ότι, εκτός από τον επόμενο φετινό αγώνα (15-16 Δεκεμβρίου) έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ημερομηνίες και για τους 4 αγώνες ταχύτητας που θα γίνουν το 2019, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής πήρε την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία να «ενώσει» τις δύο χρονιές, θεσπίζοντας το θεσμό του Υπερπρωταθλητή 2018-2019. Και η διεκδίκηση αυτού του επάθλου ξεκινάει από τα Μέγαρα, στις 17 Νοεμβρίου!

Παράλληλα με τον αγώνα ταχύτητας θα διεξαχθεί και ο 1ος φετινός αγώνας του HellenicTimeTrialChallenge (HTTC). Τα αυτοκίνητα, μοιρασμένα αναλόγως των ελαστικών τους και του επιπέδου βελτίωσης στις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme, θα οδηγηθούν στην πίστα για δύο 5άδες γύρων, με ξεχωριστή βαθμολογία σε καθεμιά με βάση το συνολικό χρόνο τους.

Το χαμηλό κόστος και η δυνατότητα να αγωνιστεί κάποιος ακόμα και με το καθημερινό, πολιτικότου αυτοκίνητο, είναι τα στοιχεία που προσελκύουν πολλούς φίλους της σπορ οδήγησης στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης του HTTC. Φέτος, έχουν έναν παραπάνω λόγο να το κάνουν οι κάτοχοι 2λιτρων, ατμοσφαιρικών RenaultClio, αφού ανεξαρτήτως της κατηγορίας στην οποία τρέχουν, θα έχουν και το δικό τους ξεχωριστό έπαθλο ClioCup!

Οι αγωνιζόμενοι που επιθυμούν να τρέξουν στον αγώνα Ταχύτητας ή Ατομικής Χρονομέτρησης θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, μέχρι και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Η Γραμματεία του αγώνα, που ήδη λειτουργεί στα γραφεία της λέσχης ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., μπορεί να παρέχει βοήθεια και περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία που απαιτείται για τη δήλωση συμμετοχής. Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, η Γραμματεία θα μεταφερθεί στην πίστα των Μεγάρων, εκεί όπου την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα.


Λέσχη ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
Κύπρου 76, Περιστέρι
6944531231 / 6973018485
www.ellada-racingclub.com
www.facebook.com/ellada.racingclub