Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Περιοδεία για το Nissan Intelligent Mobility στην Κίνα

Περιοδεία για το Nissan Intelligent Mobility στην Κίνα

Η Nissan πραγματοποίησε μια τελετή έναρξης για το Nissan Intelligent Mobility Tour, το μεγαλύτερο κέντρο ευφυών τεχνολογικών εμπειριών στην Κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία. Η περιοδεία δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν τον ευφυή τρόπο ζωής της μελλοντικής κινητικότητας, μέσω διαφόρων τεχνολογικών μέσων.


"Η Έξυπνη Κινητικότητα της Nissan δίνει ζωή σε ένα αυτοκίνητο και του επιτρέπει να “σκέφτεται” και να προσαρμόζεται ώστε να κατανοεί τις αντιδράσεις του οδηγού, μετατρέποντας το όχημα σε έναν ευφυή συνεργάτη”, δήλωσε ο Airton Cousseau, διευθύνων σύμβουλος της Dongfeng Nissan Passenger Vehicle Company (DFN). "Μέσω της Ευφυούς Κινητικότητας, η Nissan μοιράζεται μια πιο σίγουρη, συναρπαστική και συνδεδεμένη εμπειρία ζωής με τους ανθρώπους".

Η περιοδεία θα αποτελέσει το κέντρο εμπειρίας για πελάτες, έμπορους και επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα. Υπάρχουν τρεις θεματικές ζώνες εμπειρίας στο Nissan Intelligent Mobility Tour: η Αίθουσα Ευφυούς Κινητικότητας, η Αίθουσα Μελλοντικής Πόλης και η Περιοχή για Test Drive του Sylphy Zero, συνολικής επιφάνειας 11.000 τμ. Με την εξερεύνηση της τεχνολογίας, των διαδραστικών εμπειριών και των test drive, το Nissan Intelligent Mobility Tour αποτελεί μια απόδειξη για την ηγετική θέση της Nissan στoν τομέα της Ευφυούς Κινητικότητας.

Το Intelligent Mobility Tour της Nissan θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στα τέλη Νοεμβρίου.