Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε στην έκθεση TransportShow 2018

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε στην έκθεση TransportShow 2018
Δυναμική είναι η παρουσία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην 3η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics “TransportShow 2018”, με δύο μάρκες μάρκες φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών, μία μάρκα λεωφορείων καθώς επίσης και μία μάρκα ελαστικών.


Εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παρουσία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο οποίος ήδη έχει συμπληρώσει 96 χρόνια παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των φορτηγών Volvo στην Ελλάδα από το 1950 και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της MitsubishiMotors από το 1963. Ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στην αγορά των ελαστικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα εκπροσωπώντας τα ελαστικά των εταιρειών Infinity, Titan, Apollo, Marshalκαι KUMHO.

Στο περίπτερο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πρωταγωνιστής είναι το VolvoFH 25 YearSpecialEdition. Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του VolvoFH το 1993, η VolvoTrucks παρουσιάζει το VolvoFH 25 YearSpecialEdition. Διαθέσιμο σε εκδόσεις VolvoFH και VolvoFH 16, διαθέτει ιδιαίτερα στιλιστικά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό, με ανώτερα επίπεδα άνεσης και προηγμένες τεχνολογίες.

Το VolvoFH είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της βιομηχανίας με πωλήσεις που πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο μονάδες, διαμορφώνοντας ένα τρόπο ζωής για εκατομμύρια οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Επομένως, το VolvoFH 25 YearSpecialEdition δεν τιμά μόνο το ίδιο το φορτηγό, αλλά και όλους τους πελάτες και οδηγούς που το χρησιμοποιούν επί ένα τέταρτο του αιώνα.

Το VolvoFH είναι η τέλεια απεικόνιση μιας πελατοκεντρικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας και ένα μοντέλο που παραμένει πρωτοπόρο επί ένα τέταρτο του αιώνα. Αυτή η συναρπαστική έκδοση αποτελεί φόρο τιμής για τα πρώτα 25 χρόνια και σημείο εκκίνησης για τη συνέχιση του επιτυχημένου ταξιδιού με πελάτες και οδηγούς.

Το εξωτερικό χαρακτηρίζεται σύγχρονο με μία τάση ρετρό. Το ασημί/γκρι και πορτοκαλί ντεκόρ τονίζει την προέλευση του φορτηγού, ενώ οι διακοσμητικές λωρίδες σχηματίζουν τον αριθμό 25 σηματοδοτώντας την επέτειο. Οι λωρίδες συνδυάζουν τρισδιάστατα εφέ και σκιές απηχώντας τη σχεδιαστική τάση των αρχών της δεκαετίας του 1990 και χαρίζει στο φορτηγό μία χαρακτηριστική, ρετρό εμφάνιση. Στην παρουσία του διατίθεται με δύο αποχρώσεις, μία πιο σκούρα, σε τόνο coolgrey (MammothTreeMetallic) και μία φωτεινή κόκκινη (CrimsonPearl), η δεύτερη ως σύγχρονη εκδοχή της αρχικής κόκκινης καμπίνας του 1993.

Παράλληλα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το τουριστικό λεωφορείο Irizari6s, που ξεχωρίζει για την εξωτερική δυναμική και αεροδυναμική εμφάνιση. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια και άνεση των επιβατών του, καθώς το λεωφορείο διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας προσφέροντας ταυτόχρονα μία ξεχωριστή εμπειρία σε μακρινά ταξίδια.

Ταυτόχρονα από την πλευρά της MitsubishiMotors πρωταγωνιστής θα είναι η 5η γενιά L200, ένα μοντέλο που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία SportUtilityTruck. Το νέο L200 κατασκευάζεται στο Εργοστάσιο της MitsubishiMotorsThailand στο LaemChabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως.

ToL200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνησηSuperSelect 4WDII, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου το DakarRally.

Τέλος στο περίπτερο της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. θα παρουσιαστούν τα ελαστικά των εταιρειών Kumho που καλύπτουν τις ανάγκες των ελαφρών φορτηγών, Van και λεωφορείων. Τα ελαστικά της εταιρείας KUMHO έχουν τύχει μεγάλης αναγνώρισης τόσο σε Πανευρωπαϊκό όσο και Παγκόσμιο επίπεδο καθώς έχουν τιμηθεί με μία σειρά βραβείων σχεδίασης.

Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν με τα τρία παγκοσμίως μεγαλύτερα βραβεία σχεδίασης – RedDotAward (Γερμανία), iFInternationalForumDesign (Γερμανία), και InternationalDesignExcellenceAwards (ΗΠΑ). Στη συγκομιδή προστέθηκαν οι διακρίσεις GoodDesign (Ιαπωνία), GoodDesign (Κορέα) και GreenGoodDesign (ΗΠΑ), διαμορφώνοντας μία πολύ επιτυχημένη χρονιά.